fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: stolpwoningen

Vanaf € 965.000,-

Aantal Bouwnummers: 2

Stolpwoningen

Waar een stolpboerderij vroeger onderdak bood aan vee, hooi, werktuigen en het boeren gezin, is nu al die ruimte beschikbaar voor twee gezinnen. Twee huishoudens krijgen straks, onder dat karakteristieke piramidevormige dak, de tijd van hun leven. Want wat een locatie, wat een leefruimte en wat een sfeer!

Het totale vloeroppervlak van deze stolp is circa 310 m². Vanaf de voorgevel tot achter aan toe gesplitst, waardoor links en rechts twee gespiegelde woningen ontstaan. Elk ruim bemeten met een woonoppervlak van 262 m². dat is riant hoor! Beide woningen beschikken bovendien over een flinke tuin met een perceel oppervlak van ca 460 m² die uitkijkt op de Limmerkoog.

Op de eerste verdieping tref je drie slaapkamers en maar liefst twee badkamers, waarvan er een alleen via de ouderslaapkamer bereikbaar is. Een fijne extra luxe. De zolderverdieping wordt ontsloten middels een vaste trap en is nog nader in te delen met één, twee of zelfs drie slaapkamers.

Net als de twee andere woongebouwen van dit project, wordt deze stolp opgetrokken uit genuanceerde grijsbeige bakstenen, reeds vergrijsd Douglas hout en duurzame hardhouten meranti/mahonie kozijnen en voordeuren. Die mix van materialen geeft de stolp een onnadrukkelijke, aardse uitstraling die perfect harmonieert met het omliggende landschap.

Ook de stolp is gasloos, voorzien van indak zonnepanelen, een warmtepomp, een warmteterugwin-installatie en de beste isolatiematerialen. Uitermate duurzaam dus.

Lees meer +

Neem contact met ons op


  Vraag of klacht

  Bouwnummers:

  Bouwnummer: 10

  Verkocht
  Oppervlakte: 948㎥

  Prijs: € 970.000,-

  Bouwnummer: 11

  Onder optie
  Oppervlakte: 948㎥

  Prijs: € 965.000,-