WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: helmgras

Vanaf € 0,-

Aantal Bouwnummers: 1

Middenin het rijke bos- en duingebied van Castricum, verrijst een prachtig nieuw woonproject. Tussen de talrijke bomen, de weelderige groene duinen en de ontelbare slingerende paadjes wordt Duynpark ontwikkeld. Hier staan rust, ruimte en kwaliteit van leven centraal. Net als wonen in een bijzondere leefgemeenschap. Met respect voor mens, natuur en historie.

Duin & Bosch is door de jaren heen een mooie mix van wonen, werken en leven geworden. Toch is het ook nog steeds een baken van rust. Want een belangrijke voorwaarde bij alle nieuwe plannen is telkens dat er met respect wordt omgegaan met mens, omgeving en historische elementen. Duynpark past dan ook heel goed binnen dit gedachtegoed. De stijl van de woningen ligt volledig in lijn met de monumentale gebouwen op het landgoed. Ook passen de appartementen uitstekend bij de woningen van Koningsduin, dat gelegen is naast Duynpark. Bewoners kijken vanuit de appartementen uit over de unieke bos- en duinrijke omgeving en de prachtige watertoren aan de andere kant van de straat. Ook wordt ingezet op kwaliteit van leven en ingetogen luxe.

Duynpark zal vier woonlagen omvatten met in totaal 48 appartementen. In het hart van het gebouw wordt een (separate) herberg voor zorg gecreëerd. De herberg huisvest twintig kamers, waar mensen met een burn-out tijdelijk kunnen verblijven voor hun hersteltraject. Het concept sluit daarmee aan op de zorg die wordt geboden door de GGZ in de nabije omgeving.
Het gebouw wordt voorzien van een zwembad en fitnessruimte voor optimaal welzijn. Gasten van de herberg kunnen hier overdag gebruik van maken. Bewoners genieten buiten kantoortijden van deze luxe faciliteiten. Ook een fysiotherapeut zal intrek nemen in het gebouw. Bewoners kunnen hier terecht voor een behandeling en bovendien elke twee jaar hun conditie en leefgewoonten laten checken.

Rust, groen en kwaliteit van leven zijn kenmerkend voor het rijke duin- en bosgebied van Castricum. Die kwaliteiten willen wij ook in de toekomst waarborgen. Daarom is gekozen om alleen bewoners vanaf middelbare leeftijd intrek te laten nemen in de appartementen.

De appartementen variëren in oppervlakte tot ruim 200 m2 en worden volledig in de authentieke stijl ontwikkeld die zo kenmerkend is voor de omgeving. Bovendien wordt sterk ingezet op duurzaamheid. De woningen worden gasloos, voorzien van zonnepanelen en hoogwaardig geïsoleerd met triple glas. Elke woning krijgt individueel een luchtwarmtepomp. Ook wordt vloerverwarming- en koeling toegepast.

SERVICEWONINGEN
De woningen worden gebouwd als servicewoningen volgens het gezond leven principe. Hieronder een korte samenvatting van de extra’s die zijn opgenomen in het service pakket van de woningen:
- De persoonlijke gezondheidscheck met gezondheidsadvies voor gezond leven;
- De woningen zijn bestemd voor mensen vanaf middelbare leeftijd;
- De fitness, het zwembad en de fysio (fysio is niet in de servicekosten opgenomen);
- Levensloopbestendige woningen met NLTK certificering;
- Gemeenschappelijke binnentuin;
- Doormelding naar de bedrijfshulpverlener van het gezondheidscentrum;
- Tot slot wordt er extra aandacht besteed aan beveiliging.

Lees meer +

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht

    Bouwnummers: