fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

't Berkhofje

Thuis in Noord-Holland

Wie op zoek is naar rust en ruimte, veel groen en water om zich heen verlangt en dat alles in de directe nabijheid van een sympathiek klein dorpscentrum, voelt zich hier de koning ter rijk. Met de term 'buitenkans' is dan ook niets te veel gezegd. 

Een klassiek boerenerf, idyllisch gelegen te midden van de landerijen aan het water en toch in het centrum van Uitgeest. Strak ontworpen woningen die van alle gemakken zijn voorzien. Een unieke kans om in deze populaire regio een plek te realiseren waar je kan wonen, leven en genieten.

In het project worden twee authentieke villa's gerealiseerd, de Kapberg én de Boerenschuur, beiden op een waanzinnig perceel van respectievelijk 3543 m² en 3941 m² groot. De locatie, de buitenmaterialen en de afmetingen staan vast, maar de koper kan zijn eigen wensen qua indeling nog aangeven en desgewenst in overleg met de aannemer geheel woonklaar opleveren, wat wil je nog meer! 

DE KAPBERG
Wonen in een ultramoderne hooischuur, authentiek en toch modern. Je hoeft niet eens heel goed te kijken om te zien dat deze nieuw te bouwen woning perfect in het agrarische landschap past. Deze originele hooischuur, ook wel Kapberg genoemd, is de inspiratiebron van de bijzonder ruime en zeer luxe woning. Aan ruimte geen gebrek overigens. Met een woonoppervlakte van ca 240 m², kunnen al je woonwensen in vervulling gaan. 

DE BOERENSCHUUR
Idyllisch wonen, aan het water, midden tussen de landerijen, in een strak ontworpen duurzame, gasloze en zeer luxe woning? De architecten hebben zich laten inspireren door de vorm van een traditionele landbouwschuur. Pal aan een van de vele sloten rondom, wordt deze prachtige Boerenschuur van maar liefst ca 160 m² woonoppervlakte, spiksplinternieuw en volgens de laatste duurzaamheid eisen. Deze woning kan desgewenst ook bekelderd worden (dan 70m2 aan extra woonoppervlakte!).

DE OMGEVING
Het weidse uitzicht geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Groen, landelijk, maar de dorpskern met alle voorzieningen op loop/fietsafstand. Uitgeest biedt een scala aan mogelijkheden voor sport en recreatie. Het Uitgeestermeer en Alkmaardermeer bieden uitgebreide mogelijkheden voor waterrecreanten en natuurliefhebbers. Aan de rand van het Uitgeestermeer vinden we goed uitgeruste jachthavens en een zeilschool. Ook goed nieuws voor wie liever op de wal blijft. Lekker een hapje eten of een drankje op het terras? Het kan hier allemaal.

Uitgeesters hebben het beste van beide werelden: de rust van een dorp en de reuring van de stad dichtbij. Bovendien ligt het Uitgeester- en Alkmaardermeer met zijn gezellige havens om de hoek. De grote steden als Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Utrecht zijn goed bereikbaar per trein en auto.
Uitgeest heeft onder andere een karakteristieke dorpskern, diverse sportfaciliteiten en een aantal basisscholen. De gemeente heeft een inwonersaantal van ca. 14.000 inwoners.

WONEN AAN DE WESTERGEEST 
Het mooie van wonen aan de Westergeest is dat je dichtbij tal van voorzieningen bent. De gezellige winkelstraat met diverse speciaalzaken, supermarkt en detailhandel voorziet in de behoefte aan basisvoorzieningen en dankzij de goede bereikbaarheid van de snelweg en het openbaar vervoer (station Uitgeest op 7 minuten lopen) ben je zo in hartje Alkmaar, Amsterdam of bij Schiphol. En wat denk je hiervan: in nog geen half uurtje fietsen vanaf je woning bevind je je in de bossen, de duinen of aan het strand aan de Noordzeekust. Als dat geen heerlijk vooruitzicht is.

BIJZONDERHEDEN: 
- Twee unieke villa's gelegen in het centrum van Uitgeest. 
- Fantastische percelen van ca 3941 m² en 3543 m². 
- Verwacht energielabel van A+++. 
- Volledig duurzaam moderne faciliteiten als zonnepanelen, warmtepomp. 
- Projectnotaris: Jansen & Van Commenée Notarissen
- Het aanbod omvat een koopovereenkomst met en levering door de huidige particuliere eigenaar van de grond en opstal en een aannemingsovereenkomst met Pronk Bouw voor de realisatie van ‘t Berkhofje. 
- Koopprijs voor de grond en aanneemsom zijn vrij op naam.

Lees meer +
Woning types
't Berkhofje De Kapberg
Woonhuis

Wonen in een ultramoderne hooischuur, authentiek en toch modern. 

Je hoeft niet eens heel goed te kijken om te zien dat deze nieuw te bouwen woning perfect in het agrarische landschap past. Deze originele hooischuur, ook wel Kapberg genoemd, is de inspiratiebron van de bijzonder ru...

't Berkhofje De Boerenschuur
Woonhuis

Wonen in een traditionele landbouwschuur, maar dan modern! 

Idyllisch wonen, aan het water, midden tussen de landerijen, in een strak ontworpen duurzame, gasloze en zeer luxe woning? Dat kan, want aan de Uitgeester Westergeest verrijst binnenkort een geweldige nieuwbouwwoning die b...