fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

't Geesterhoeve

Thuis in Noord-Holland

Binnenkort gaan wij starten met de verkoop van 11 nieuw te bouwen woningen op de locatie van de vervallen kassen bij de noordelijke entree van Uitgeest. Eerder al gaf de provincie Noord-Holland groen licht in het kader van de ruimte-voor-ruimteregeling. De ontwikkelaar realiseert hier straks een woonomgeving met landelijke uitstraling. Het doet denken aan een hoeve of boerenerf met een grote stolp en naastgelegen schuren. In het plan is plaats voor 1 vrijstaande woning, 4 twee-onder-eenkapwoningen en 6 sociale woningen. Het project krijgt de naam 't Geesterhoeve met een verwijzing naar de locatie aan de Geesterweg en een knipoog naar de oude uitspraak van het dorp Hutgeest.

De geplande stolpboerderij bestaat straks uit 2 zeer royale woningen, ieder met een flinke tuin en parkeren op eigen terrein, de vrijstaande woning, ook op een ruime kavel, krijgt een stoere uitstraling en doet denken aan een klassieke hooischuur maar met een moderne twist en voorzien van alle hedendaagse comfort. De andere 'schuur' herbergt straks 2 unieke woningen met fantastisch uitzicht over de Limmerkoog. Het laatste nieuw te bouwen gebouw krijgt ook de agrarische look & feel, hierin komen 6 woningen, rug aan rug en ieder met een eigen buitenruimte. De woningen worden zo veel als mogelijk energieneutraal opgeleverd, dat wil zeggen gasloos en voorzien van warmtepomp en zonnepanelen en uitstekend geïsoleerd.

De verkoop van deze woningen start binnenkort. Laat u plaatsen op de geïnteresseerde lijst en wij houden u op de hoogte.
Belangstellenden kunnen zich melden bij Teer aan de Middelweg 71 te Uitgeest of via teer.nl/aanbod-nieuwbouw/in-ontwikkeling/.

Lees meer +
Woning types