fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

't Geesterhoeve

Thuis in Noord-Holland

’t Geesterhoeve brengt historie tot leven

Zelden is een nieuwbouwproject zo subtiel aangepast aan de omgeving. Dit deel van Uitgeest, middenin in het Oer-IJgebied met historische kreken- en sloten en eeuwenoude kavelpatronen, krijgt met het nieuwe plan ‘ t Geesterhoeve zijn oorspronkelijke landelijke uitstraling terug. En hoe!

Je waant je hier echt uitverkoren met de molen De Dog in de directe nabijheid, maar je zit ook zo in de fraaie Castricummerpolder, verschillende weidevogelgebieden en eendenkooi Van der Eng. De weidsheid, al het
groen, de stoere bouw, het knusse, deels nog authentieke dorp Uitgeest, vaar- en zwemwater om de hoek en in een handomdraai op de snelweg richting Alkmaar, Haarlem of Amsterdam, het draagt allemaal volop bij aan het woonplezier.

Polders en weilanden rondom en even verderop het Uitgeester- en Alkmaardermeer met de gezellige haven plus een
paar goede restaurants met mooie terrassen. Via de open Castricummerpolder fiets je bovendien binnen mum van tijd richting de duinen en het Bakkumerstrand. Uitgeest is niet voor niets het pareltje van de IJmond. De uitermate duurzame, gasloze woningen die hier aan de Geesterweg worden gerealiseerd, zijn al net zo waardevol.

In het plan worden 11 landelijke woningen gerealiseerd; één vrijstaande woning in de Hooischuur, 4 twee-onder-een kapwoningen in de Stolpwoning en de Kleine Schuur en 6 sociale woningen in de Grote Schuur.

Omgeving
Uitgeest, een prachtig dorp met een karakteristieke dorpskern, prachtige polders gelegen aan het Uitgeester- en
Alkmaardermeer met zijn gezellige havens. De gemeente telt ca. 14.000 inwoners en veel faciliteiten voor handen, denk aan diverse sportfaciliteiten, een aantal basisscholen, een station, fijne winkels en leuke restaurants. Met de Noord-Hollandse kust in de achtertuin van het dorp is Uitgeest een van de parels van Noord-Holland te noemen.
Uitgeest heeft het beste van beide werelden: de rust van een dorp en de reuring van de stad op steenworp afstand. Steden als Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Utrecht zijn met het openbaar vervoer en door de ligging aan de A9 heel goed bereikbaar.

Verkoop
Er is reeds gestart met de verkoop. Vraag bij Teer Makelaars naar de mogelijkheden die er nog zijn.

Lees meer +
Woning types
't Geesterhoeve De Hooischuur
Woonhuis

De Hooischuur 

Bedenk op de vier hoekpunten een lange stijl recht omhoog en draai in gedachten het dak in z’n geheel langs deze stijlen omhoog. Zie nu waarom dit object de naam De Hooischuur kreeg.

Deze Hooischuur is een markant onderdeel van het plan aan de Geesterw...

't Geesterhoeve De Kleine Schuur
Woonhuis

De Kleine Schuur 

Bijna twaalf bij zestien meter vloeroppervlak! Noem het maar ‘klein’. Dit gebouw huisvest straks dan ook twee gezinnen. Met het uiterlijk van een flinke ultramoderne schuur verrijzen hier twee unieke woningen onder één dak. Beide kijken uit op het lieflijke ...

't Geesterhoeve Stolpwoningen
Woonhuis

Stolpwoningen

Waar een stolpboerderij vroeger onderdak bood aan vee, hooi, werktuigen en het boeren gezin, is nu al die ruimte beschikbaar voor twee gezinnen. Twee huishoudens krijgen straks, onder dat karakteristieke piramidevormige dak, de tijd van hun leven. Want wat een locatie, wat...

't Geesterhoeve De Grote Schuur
Appartement

De Grote Schuur

Zes zogenaamde ‘rug aan rug woningen’ in één grote schuur. Deze zes woningen zijn ideaal voor de starters in en rondom Uitgeest! Je krijgt bijvoorbeeld de beschikking over een woonkamer met open keuken en toegang tot je eigen terras onder de veranda en een zeer ria...