fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Stationsweg 63

Thuis in Noord-Holland

Statige nieuwbouw in hartje Heiloo.

Het is zover! De verkoop van de villa in het centrum van Heiloo is gestart. Vanaf nu is het mogelijk om een afspraak in te plannen met de makelaars voor een eerste informatief gesprek.

U speelt mogelijk met de gedachte om te verhuizen? Spannend: tijd voor een volgende stap! Dit is uw kans om dit prachtige herenhuis in te delen en in te richten zoals u dit zelf wilt, zelfs in het exterieur kunt u nog kiezen voor verschillende kleuren baksteen en/of opties zoals een dakkapel, uitbouw of een kantoor aan de woonkamer. Tot in de kleinste details beslist u over de sfeer en het wooncomfort van uw woning. Uniek in zijn soort.

De woning wordt gebouwd op een perceel van 405 m2, met een 24 meter diepe tuin en 2 eigen parkeerplaatsen in de voortuin. Standaard beslaat het woonoppervlak maar liefst 191 m2. In de geïsoleerde aanbouw/berging kunt u een slaapkamer en tweede badkamer of een kantoor aan huis realiseren. Op de eerste verdieping zijn nu 3 slaapkamers ingetekend. Op de tweede verdieping is een mogelijkheid om nog 2 slaapkamers te maken. Indeling mogelijk tot 6 slaapkamers, kom daar maar eens om!
De woning voldoet aan de huidige BENG eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw) met warmtepomp, gehele vloerverwarming, zonnepanelen en energielabel A+++. Dit betekent ook dat de woning gasloos opgeleverd wordt. Daarnaast kunt u de woning aan de achterkant nog vergunning vrij uitbouwen. Samen met de aannemer kunt u op deze plek uw woonwensen uitwerken en werkelijkheid maken!

Dit statige herenhuis is centraal gelegen in het gezellige hart van Heiloo. De woning is gelegen tussen aantrekkelijke steden zoals Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Op slechts 2 minuten lopen ben je op het NS-Station, waar de trein je al in een half uur naar Amsterdam brengt. Ook bevinden zich diverse winkels, restaurants en supermarkten op 3 minuten loopafstand. De fraaie natuurgebieden zoals het Heilooërbos en de duinen zijn om de hoek en makkelijk met de fiets te bereiken. 

Inschrijven kan via stationsweg63.nl

Bijzonderheden:
- Dit project is gewaarborgd onder de garantie- en waarborgregeling van Woningborg
- Nog volledig naar eigen wens in te richten
- Gasloos, energielabel A+++
- Keuze in verschillende kleuren gevelsteen
- impressies van de mogelijkheden voor de tuin bijgevoegd
- Aannemer: Hof Bouw, Grootebroek

Lees meer +
Woning types
Stationsweg 63 Stationsweg 63
Woonhuis

Statige nieuwbouw in hartje Heiloo.

Het is zover! De verkoop van de villa in het centrum van Heiloo is gestart. Vanaf nu is het mogelijk om een afspraak in te plannen met de makelaars voor een eerste informatief gesprek.

U speelt mogelijk met de gedachte om te verhuizen? Sp...