fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Smaakmaker

Thuis in Noord-Holland

Binnenduin is wonen in de sfeer van een voormalig tuindersgebied. Aan de rand van het strand en de duinen van Wijk aan Zee. Dichtbij het centrum van Beverwijk. In een woning die u helemaal naar wens kunt bouwen en inrichten. Want in Binnenduin gaan binnenkort vrije kavels in verkoop waarop u uw droomwoning kunt realiseren.

Kleinschalig, landelijk en een grote ecologische rijkdom. Binnenduin verrijst aan de westkant van Beverwijk en bestaat straks in totaal uit zo’n 225 woningen, van rijtjeswoningen tot vrijstaande woningen. In het plan is ook ruimte voor 34 vrije kavels, die de gemeente beschikbaar stelt. De kavels liggen op het Zuidelijk Veld. Voor Binnenduin is een bestemmingsplan vastgesteld. Elke kavel heeft een kavelpaspoort dat binnen dit bestemmingsplan valt. Hierin vindt u verdere informatie per kavel.

Hier bepaalt u alles zelf
De naam De Smaakmaker is niet toevallig gekozen, maar een knipoog naar het recente verleden. Naar het voormalige tuindersgebied waar tot voor kort groente en fruit werden verbouwd. Maar natuurlijk is De Smaakmaker ook een verwijzing naar de vrije kavels waar u uw eigen woning creëert, helemaal naar eigen smaak. Het geeft u de vrijheid om een woning te realiseren die aan al uw wensen voldoet. Van de grove tekening tot de kleinste details. U bepaalt alles zelf.

De gemeente Beverwijk helpt op weg
De Smaakmaker is een project van de gemeente Beverwijk. Zij biedt de vrije kavels aan voor verkoop en geeft daarnaast advies en ondersteuning. Zo kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen met de steden­bouwkundige en projectleider. Hierin kunt u uw wensen en plannen toetsen of inlichtingen inwinnen over de mogelijkheden op uw kavel. Het kan immers best lastig zijn om uw woning helemaal zelf vorm te geven.

Team van vastgoedspecialisten staat voor u klaar
Naast de gemeente is een team van vastgoedspecialisten bij elkaar gebracht. Ook zij kunnen u helpen in het hele proces, van ontwerp, selectie en aankoop van de kavel, het maken van de stikstofberekening tot en met de bouw van een vrijstaande villa volledig naar uw smaak. Het team van De Smaakmaker bestaat uit drie verschillende architecten (elke architect heeft drie uiteenlopende inspiratiewoningen ontworpen), het Duurzaamheidsloket, Bouwbedrijf De Nijs, Notariskantoor Lautenbach en Teer Makelaars. Zij bieden volledige ontzorging. Natuurlijk is het helemaal aan u of u van deze diensten gebruikmaakt.

Voor meer informatie check de projectwebsite www.smaakmakerbeverwijk.nl

Lees meer +
Woning types
Smaakmaker Kavels
Bouwgrond


Binnenduin is wonen in de sfeer van een voormalig tuindersgebied. Aan de rand van het strand en de duinen van Wijk aan Zee. Dichtbij het centrum van Beverwijk. In een woning die u helemaal naar wens kunt bouwen en inrichten. Want in Binnenduin gaan binnenkort vrije kavels in verkoop waarop u ...