fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Zanderij-Zuid

Thuis in Noord-Holland

Alle documentatie is te vinden in de link hiernaast ---------->

Ontdek de perfecte kans om jouw eigen unieke droomhuis te realiseren, volgens jouw wensen en visie, met ruimte voor creativiteit en persoonlijke flair! Acht prachtige bouwkavels in het schilderachtige Castricum staan nu in de verkoop. De kavels zijn gelegen in een idyllische omgeving aan de zuidkant van project Zanderij-Zuid, aan de rand van de Kramersweg. Grijp deze kans en maak je woondromen werkelijkheid op één van deze exclusieve bouwkavels. Schrijf je in en begin aan jouw spannende bouwreis!

8 KAVELS
Aan het slingerpad bieden zes kavels de mogelijkheid tot realisatie van een vrijstaande woning en twee kavels geven de mogelijkheid om gezamenlijk een twee-onder-een-kapwoning te realiseren. Deze kavels variëren van 440 tot 654 vierkante meter per kavel. Zanderij-Zuid is opgedeeld in drie deelgebieden met ieder hun eigen sfeer en karakter.

DE LOCATIE
Castricum heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Er zijn verschillende archeologische vondsten gedaan in de omgeving van Castricum, waaronder resten van een Romeinse nederzetting. Het dorp heeft een uitgestrekt duingebied en breed strand met diverse strandtenten, maar Castricum heeft ook een levendig centrum met verschillende winkels, restaurants en cafés. In de zomer is er een markt op het dorpsplein en worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis, de Traditionele Groenbeurs bij Tuin van Kapitein Rommel en het Uit je Bak festival. Al met al is Castricum een mooie plek om te wonen. Het heeft een rijke geschiedenis, een levendig centrum en bovenal een prachtige natuurlijke omgeving.

BARENTZ - ONTDEKKINGSHUIZEN
Teer heeft Barentsz-ontdekkingshuizen vrijblijvend aangewezen als mogelijke aanbieder om de toekomstige koper geheel te ontzorgen. En dat is niet voor niets: ons team heeft ruime ervaring met particuliere opdrachtgevers en kent de bouwregels voor Zanderij-Zuid van a tot z. Dat betekent: minder gedoe in het voortraject en minder vertraging. Wij geven je nu al de mogelijkheid om kennis met ons te maken en een raming op te zetten van je bouw- en investeringskosten.
Stap 1: Programma en budget bepalen
Stap 2: Voorontwerp (4 weken)
Stap 3: Definitief ontwerp (8 weken)
Stap 4: Technisch ontwerp (10 weken)
Stap 5: Bouwbegeleiding (30 weken)
Stap 6: Opleveren

PROCEDURE
Alle documenten over de kavels zijn te downloaden via de Teer website. Op 15 september 2023 sluit de inschrijving van deze acht kavels en op vrijdag 22 september 2023 word je op de hoogte gebracht van de toewijzing. Als je een kavel toegewezen krijgt, nodigen wij je uit voor een gesprek bij ons om alle informatie met je door te nemen en wordt de afspraak gemaakt voor het tekenen van de koopovereenkomst. De verwachting is dat je eind 2023, begin 2024 de kavel in eigendom zult verkrijgen. Naar verwachting zal de verkregen kavel in het derde kwartaal van 2024 bouwrijp zijn, zodat je kan starten met de bouwwerkzaamheden.

VERVOLG ZANDERIJ-ZUID
Het vervolg van het project is nog niet bekend, ben je al ingeschreven als belangstellende voor het project? Dan brengen wij je automatisch op de hoogte zodra er meer bekend is. Ben je nog niet niet ingeschreven? Laat dat je gegevens achter op de website van Teer.

Lees meer +
Woning types
Zanderij-Zuid Hoogduin
Bouwgrond

Ontdek de perfecte kans om jouw eigen unieke droomhuis te realiseren, volgens jouw wensen en visie, met ruimte voor creativiteit en persoonlijke flair! Acht prachtige bouwkavels in het schilderachtige Castricum staan nu in de verkoop. De kavels zijn gelegen in een idyllische omgeving aan de zuidkant...

Zanderij-Zuid Spoorzone
Bouwgrond

Ontdek de perfecte kans om jouw eigen unieke droomhuis te realiseren, volgens jouw wensen en visie, met ruimte voor creativiteit en persoonlijke flair! Acht prachtige bouwkavels in het schilderachtige Castricum staan nu in de verkoop. De kavels zijn gelegen in een idyllische omgeving aan de zuidkant...