fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

In ontwikkeling
Twee appartementen in het centrum

Wonen op loopafstand van het warme dorpshart van Castricum met alle faciliteiten binnen handbereik, dat is straks mogelijk! Binnenkort starten wij met de verkoop van twee luxe appartementen in het dorpshart van Castricum. Deze twee appartementen van ca 124 m2 en ca 142 m2 worden gerealiseerd in het centrum, nabij voorzieningen als de winkels, gezellige restaurants, het station en natuurlijk de Castricumse duinen en het strand op fietsafstand!

 

De appartementen worden luxe afgewerkt met een keuken, badkamer en balkon en voldoen uiteraard aan de duurzaamheidsvereisten, middels een warmtepomp en vloerverwarming. Tevens hebben beide appartementen een eigen berging en parkeerplaats.

 

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De locatie

Castricum heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Er zijn verschillende archeologische vondsten gedaan in de omgeving van Castricum, waaronder resten van een Romeinse nederzetting. Het dorp heeft een levendig centrum met verschillende winkels, restaurants en cafés. In de zomer is er een markt op het dorpsplein en worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis, de Traditionele Groenbeurs bij Tuin van Kapitein Rommel en het Uit je Bak festival.

 

Al met al is Castricum een mooie plek om te wonen. Het heeft een rijke geschiedenis, een levendig centrum en een prachtige natuurlijke omgeving.

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Nieuwbouw in ontwikkeling formulier Centrum Castricum