fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Nieuw in Heiloo

een frisse kijk op de woningmarkt.

Medio mei is Teer Makelaars Heiloo rustig opgestart in het fraaie nieuwe pand op de hoek Kennemerstraatweg-Stationsweg. Inmiddels is de zesde vestiging van Teer officieel open, hangt de vlag uit en zijn de eerste woningen in de verkoop genomen.

Teer Makelaars is sinds jaren thuis in Noord-Holland en nu ook thuis in Heiloo. Een vertrouwde partij in de omgeving dus. “Door de coronacrisis is de start van ons nieuwe kantoor een maand uitgesteld”, aldus Marit Nieboer, NVM Makelaar. Bij de vestigingen moesten alle zeilen bijgezet worden om onze klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen. “Daar zijn we heel goed in geslaagd. Met veel creatieve oplossingen zijn we op volle kracht doorgegaan. Dat was ook wel nodig, want we kregen het juist extra druk als gevolg van de onzekere situatie”.

Nu de rust weer iets meer is teruggekeerd kan Nieboer zich concentreren op haar nieuwe werkgebied. Samen met collega’s Josca en Fiona vormt zij een sterk team. “Natuurlijk heeft Heiloo meer uitstekende makelaars. We zijn er echter van overtuigd dat we in goede samenwerking een toegevoegde waarde brengen. Iedere verandering geeft een nieuwe impuls en dat geldt ook voor onze komst naar Heiloo”.

“Onze onderscheidende kracht zit in de frisse blik waarmee we naar de woningmarkt kijken. Daarnaast zit het ontzorgen van de klant in ons DNA. Wij maken het tot onze missie om die match te vinden. De ene keer is een andere aanpak nodig dan een andere keer, maar altijd met aandacht voor de klant. Daar ligt onze uitdaging waar we samen ontzettend veel plezier in beleven”.

Om hun komst naar Heiloo te vieren hebben de dames van Teer een goed gevulde goodiebag klaarliggen. Deze is in samenwerking met collega-ondernemers uit Heiloo tot stand gekomen. “De eerste 30 woningen waar wij langs mogen gaan voor een (gratis) waardebepaling ten behoeve van verkoop, ontvangen van ons dit cadeautje. We willen hiermee onze klanten welkom heten en tegelijk samen optrekken met ondernemend Heiloo”.

De deur staat open voor iedereen die meer informatie wil over de kansen en mogelijkheden op de woningmarkt. Voor een kop koffie en een gesprek: Marit, Josca en Fiona zien u graag komen.