fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Teer makelaars

Management assistent

Thuis in Noord-Holland

Wij zoeken ter ondersteuning van de directie een creatieve en flexibele management assistent, ofwel een duizendpoot, voor 3 dagen per week. Je werkt vanuit ons kantoor in Heemskerk.

Professionaliteit, service en persoonlijkheid staan bij Teer altijd voorop. We richten ons op aankoop, verkoop, verhuur, beheer, nieuwbouw, verzekeringen, taxaties en hypotheken van divers vastgoed. We vormen met elkaar een hecht team en delen graag elkaars kennis en expertise. Iedereen is anders, maar in ons allemaal zit hetzelfde enthousiasme en een hoge betrokkenheid. Kennis c.q. affiniteit met de makelaardij strekt tot aanbeveling.

Wat houdt de functie in?

Als management assistent heb je een heel breed takenpakket, dat bestaat uit diverse HR werkzaamheden (o.a registratie van vakantiedagen, ziekteverzuim en het opmaken van diverse overeenkomsten) en controle debiteuren/crediteuren. Ook beheer je het autopark, regel je de centrale inkoop en ben je aanspreekpunt van partijen/leveranciers met wie Teer overeenkomsten heeft.  Daarnaast pak je diverse  ad hoc klussen op.

Wat vragen wij van jou?

–           Affiniteit met de vastgoedmarkt is een pré;
–           Oplossingsgericht;
–           Empathisch vermogen;
–           Durft verantwoordelijkheid te nemen;
–           Je bent flexibel en werkt resultaatgericht;
–           Een echte teamplayer;
–           Stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

Het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd. Daarnaast kom je terecht in een gezellig team met jaarlijks meerdere uitjes.
Werken in een sfeer waar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid bepalend zijn voor een succesvolle toekomst!

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken en heb je het gevoel dat je goed bij Teer past?
Stuur je sollicitatiebrief + CV naar Robin van Andel via robinvanandel@teer.nl.