fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Gratis inloopspreekuur bij Teer Beverwijk

Thuis in Noord-Holland

Is het mogelijk om onze hypotheek te verhogen om het huis te verduurzamen? Voor hoeveel kan ik mijn woning verkopen? Waar moet ik op letten bij aankoop van een woning? Kan ik mijn overwaarde opnemen voor pensioen? Zijn er interessante woningen voor starters voor huur of koop? 

 

Heeft u net als veel anderen één of meer woonvragen? Teer Beverwijk biedt elke woensdag tussen 15:00 en 17:00 uur de gelegenheid om deze vragen te stellen. Als expert op de lokale woningmarkt staat makelaar Rob Burger samen met zijn team klaar om uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat over welke nieuwbouwontwikkelingen er in de regio zijn, wat de huidige rentestand doet met de waarde van uw woning, of vraagt u zich af of wanneer het juiste moment is om te verkopen: de vastgoedspecialisten zitten voor u klaar.

 

Ook kunt u bij Teer terecht voor hypotheek-vragen. Hypotheekadviseur Bert Llama vult aan: “De rentes stijgen, maar voor het afsluiten of oversluiten van een hypotheek zijn er diverse mogelijkheden, waarbij er vaak nog een passende maandlast te creëren is. Hiervoor kijken wij altijd naar uw persoonlijke situatie en wat passend is voor u.”  Voor al uw woonvragen bent u van harte welkom op het Teer kantoor aan de Breestraat 99. De koffie staat klaar.