fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Eenvoudig en kosteloos

je hypotheeklasten verlagen?

Eenvoudig je hypotheeklasten verlagen?

De woningmarkt in Noord-Holland is oververhit, maar dat biedt ook mogelijkheden. De woningprijzen blijven maar stijgen en daar kun jij als huiseigenaar wellicht van profiteren. Ook als je prinsheerlijk woont in jouw huidige huis.

 

Zo kan je eenvoudig je hypotheeklasten verlagen.

 

De hypotheekrente kan in jouw geval wellicht naar beneden worden bijgesteld. Het enige dat je nodig hebt is een gevalideerd taxatierapport met de actuele waarde van je huis!

 

Taxatierapport

Heb jij een hypotheek zonder Nationale Hypotheek Garantie en was het hypotheekbedrag bij het afsluiten ervan hoger dan 50% van de waarde van de woning? Grote kans dat je dan elke maand hypotheekrente betaalt met een opslag. Doordat de woning in waarde is gestegen val je wellicht inmiddels in een andere risicoklasse. De rente wordt dan zonder boete verlaagd door de bank. Middels een taxatierapport kun je de waarde van de woning bewijzen. Hierdoor bespaar je eenvoudig veel geld. De taxateurs van Teer zijn gecertificeerd om gevalideerde rapporten op te stellen. Marit Nieboer en Wouter Vader van Teer helpen jou hieromtrent graag en vrijblijvend.

 

Verhuizen

Een andere mogelijkheid om je maandlasten te verlagen is natuurlijk verhuizen. Hierdoor ben je ook boetevrij van jouw huidige hypotheek verlost. Een nieuw huis in een iets hogere prijscategorie als je huidige woning zorgt er in veel gevallen evengoed voor dat je maandlasten lager uitvallen. Dit komt door een gunstig rentepercentage van de nieuwe hypotheek. De makelaars van Teer informeren belangstellenden graag over de waarde van de huidige woning en kunnen helpen in het zoekproces naar een nieuwe woning.

 

Neem contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken!

Of klik hier om contact op te nemen met een van onze vestigingen.

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht