fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Deze woningen

zijn thuiswerkproof

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft iedereen het advies gekregen om zoveel mogelijk thuis te werken. Veel Nederlanders die nu noodgedwongen thuiswerken, willen dat zelfs (deels) blijven doen na de coronacrisis.

Misschien komt u er nu achter dat uw huis eigenlijk helemaal niet zo’n goede werkplek is. Wij hebben daarom vijf thuiswerkplekken op een rij gezet ter inspiratie uit ons huidig woningaanbod. Werk ze!

 

Sluisweg 9 – Akersloot
Modern en hedendaags comfort, een zee aan ruimte om thuis te werken, en dat in een karakteristieke en bijzonder sfeervolle vrijstaande boerderij in een landelijke omgeving dichtbij de Randstad. Kom daar maar eens om.

 

Cornelis Corneliszoonstraat 16 – Uitgeest
Deze woning uit het eind van de jaren ’70 is in de loop der jaren verbouwd, gemoderniseerd en nog beter geïsoleerd. Met heel veel plezier is hier gewoond. Dat voel je. Op de begane grond vind je een ruime en gezellige woonkamer met lichte leefkeuken waar je ook heerlijk zou kunnen werken. Als de zon schijnt kun je ook buiten aan het werk in de besloten achtertuin die een prettige overkapping heeft!

 

Vondellaan 31 – Beverwijk
In dit karakteristieke herenhuis uit de jaren 30 is er rust en ruimte genoeg om te werken. U vindt in deze woning namelijk genoeg privacy. Verder heeft het een unieke indeling, een schouw en vele originele details waaronder glas-in-loodramen, paneeldeuren, origineel tegelwerk en originele vloeren wat ideaal meehelpt voor een creative job!

 

Laan van Broekpolder 305 – Heemskerk
Aan deze straat bevindt zich deze bijzondere woning. Of mogen we herenhuis zeggen?
Ook het aantal kubieke meters mag zich meten met de luxe exemplaren aan de grachtengordel in onze hoofdstad: maar liefst 579! Met zoveel vierkante meter aan woonoppervlakte is er altijd een goede werkplek te vinden. Maar gelukkig staat deze woning in een veel rustiger en kindvriendelijker gebied waar de huizen aanzienlijk jonger zijn. Aanzienlijk betaalbaarder ook.

 

Dotterbloem 13 – Castricum
Als laatste laten we zien hoe je prima thuis kunt werken in deze woning. U waant zich namelijk in een ware bibliotheek! Groen, rust, lichtinval en riante woonruimte zijn hier de kernwoorden.

 

Staat uw droomhuis hier niet bij, maar bent u wel op zoek? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.