fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

De Wet Goed Verhuurderschap

Gelijke kansen op de woningmarkt!

Gelijke kansen voor iedereen op de woningmarkt! De Wet Goed Verhuurderschap uitgelegd door onze verhuurmakelaar Manou.

 

Sinds 1 juli 2023 waait er een frisse wind door de Nederlandse woningmarkt. De Wet Goed Verhuurderschap is in werking getreden, en bij Teer Verhuur en Beheer juichen we deze verandering van harte toe. Deze nieuwe wet heeft als doel om gelijke kansen te bieden aan iedereen die op zoek is naar een woning, zonder enige vorm van discriminatie op basis van afkomst, religie, handicap, sekse, of seksuele geaardheid. Maar dit is slechts het begin van het verhaal; de Wet Goed Verhuurderschap brengt nog zoveel meer met zich mee.

 

Ben jij van plan je woning te verhuren en vraag jij jezelf af welke veranderingen te wachten staan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om te ondersteunen bij het verhuren van jouw woning in deze opwindende en inclusieve tijd op de Nederlandse vastgoedmarkt.

 

Heb jij zelf niet de mogelijkheid de woning te beheren of besteed je dit liever uit, dan nemen onze verhuurmakelaars ook het beheer voor je uit handen. Dit betreft de financiële afhandeling, de administratieve werkzaamheden én het technische aspect. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Neem contact met ons op