fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kraandrijverstraat 43

€ 100.100,-

Velsen-noord

Per jaar

TE HUUR:
Het object (ca. 5.000 m2) betreft een onlangs geasfalteerd buitenterrein. Het terrein is deels omheind en beschikt over een afsluitbaar hek.

Het terrein is gelegen op een verzorgd bedrijventerrein nabij de Velsen Offshore Base en het Tata- Terrein en heeft een goede bereikbaarheid vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

HUURPRIJS:
€ 100.000,- per jaar. Excl. BTW.
(€ 20,- per m2. p.j. Excl. BTW)

AANVAARDING:
In overleg

HUURTERMIJN:
in overleg

KADASTER:
Gemeente: Velsen
Sectie: B
Nummers: 5212 en 5272

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Gelegen op ruim opgezet en verzorgd bedrijventerrein nabij de Velsen Offshore Base en het Tata-terrein. Het object heeft een goede bereikbaarheid vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Velsen-Noord, bestemming Bedrijven. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en BTW.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u a.u.b. contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kraandrijverstraat 43 in Velsen-noord.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 100.100,- Per jaar

Soort:
Verhard_buitenterrein
Status:
Verhuurd
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per jaar
Bouw
Bouwjaar:
2021
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0

Geen map beschikbaar