fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Trompet 1944

€ 700,-

Heemskerk

Per maand

TE HUUR
Bent u op zoek naar een kantoor met genoeg lichtinval en op een fijne plek? Zoek dan niet verder!
Op het goedverzorgde bedrijventerrein De Trompet bieden wij een kantoorruimte aan van ca. 78 m². De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping (huisnummer 1940).

Wanneer u dit object betreedt via de voorzijde komt u binnen in de hal waar u de vaste trap naar de eerste en tweede verdieping vindt. Bij het betreden van de kantoorruimte valt meteen op hoe licht deze ruimte aandoet door de ramen aan zowel de voor als achterzijde van het pand. Door de hoekligging kent dit object een waanzinnig uitzicht over park Assumburg. De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met armaturen, een lichte, nieuwe laminaatvloer, te openen ramen, keukenblok en toilet.

De kantoorruimte is voorzien van een fantastisch uitzicht en is bereikbaar via een gezamenlijke entree. Het object is gebouwd in 2007 en de locatie is zeer goed bereikbaar: in de directe nabijheid van de afslag aan de A-9.
Het bedrijventerrein is beveiligd door een hekwerk met elektrische poort en camerabeveiliging.

VOORZIENINGEN
- Systeemplafond met armaturen
- Pantry
- Toilet

PARKEREN
Eigen parkeerplek aan de zijkant van het pand.

HUURPRIJS
€ 700,- per maand, te vermeerderen met BTW.
€ 150,- per maand aan servicekosten, te vermeerderen met BTW.

ENERGIELABEL
A++.
BEREIKBAARHEID:
A9: 3 autominuten

BESTEMMING
Bij de gemeente Heemskerk valt het perceel binnen het bestemmingsplan “De Trompet en Tolhek”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Bedrijf”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.. 

KADASTER
Gemeente Heemskerk
Sectie F
Nummer 1016

OPLEVERING
In huidige staat. Verhuur geschiedt op casco basis.

AANVAARDING
Per direct, in overleg.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u voor nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op via het telefoonnummer 0251-212102. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Trompet 1944 in Heemskerk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 700,- Per maand

Soort:
Kantoorruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2007
Kantoorruimte Oppervlakte:
78 m2
Units:
78

Geen map beschikbaar