fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Burgemeester Mooijstraat 12

€ 1.950,-

Castricum

Per maand

TE HUUR
Je bent op zoek naar een ruimte voor jouw onderneming in Castricum. Een ruimte waar je zó in kunt heeft je voorkeur. Aan een winkelstraat vind je fijn - en het liefste met een ruime entree cq. etalage. En dichtbij het station zou helemaal geweldig zijn! Zoek niet verder, deze turnkey winkelruimte past perfect bij jouw eisen!

Gelegen in het midden van de winkelstraat van Castricum, is deze totaal verbouwde winkelruimte vrijgekomen. Wat meteen opvalt is de diepte van circa 22 meter! Tel daarbij de mooie houten vloer, de etalage en entree welke volledig zijn opgetrokken uit glas, de moderne pantry en toilet én een leuke binnentuin met potentie op - en je hebt dé perfecte plek voor jouw business.

Dit object is voorzien van systeemplafond met led-armaturen, een gasloze verwarming én koelinstallatie en een alarmsysteem.

De ruimte is geschikt voor een tof winkelconcept, maar tevens goed bruikbaar als kantoor of dienstverlenend bedrijf. Het bedrijfspand is centraal gelegen en is voor een ieder toegankelijk. Parkeren kan voor de deur en binnen 2 minuten lopen, zit je op het NS-station van Castricum.

GROOTTE
ca. 118 m2

VOORZIENINGEN
- Pantry;
- Toilet;
- Ruime en lichte etalage en entree;
- Wifi en vaste netwerkaansluitingen;
- Systeemplafond met led-armaturen;
- Alarmsysteem;
- Binnentuin

PARKEREN
Voor de deur (blauwe zone)

HUURPRIJS
€ 1.950,- per maand excl. BTW.
(€ 23.400,- per jaar)

LIGGING:
Gelegen in de winkelstraat van Castricum. Goed bereikbaar met kleine vrachtwagens, openbaar en eigen vervoer.

BESTEMMING
Het object kent de bestemming 'Centrum -1' binnen het vigerende bestemmingsplan 'Castricum Centrum'. Binnen de huidige bestemming zijn de volgende bedrijfsactiviteiten toegestaan, o.a.: detailhandel, al dan niet in combinatie met een ondergeschikte horecavoorziening, (medische)dienstverlenende bedrijven en/of instellingen, kantoren, een bedrijf in de bedrijfscategorie A en B uit de Staat van Bedrijfsactiviteiten en maatschappelijke voorzieningen. Of uw bedrijfsactiviteit toegestaan zijn binnen dit bestemmingsplan behoord tot uw onderzoeksplicht. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de betreffende gemeente.

KADASTER
Gemeente: Castricum
Sectie: B
Nummer: 21811 A1
Oppervlakte 164 m²

ENERGIELABEL
A+

OPLEVERING
In huidige staat, as is where is.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0251 212 102. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Burgemeester Mooijstraat 12 in Castricum.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 1.950,- Per maand

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1938
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0

Geen map beschikbaar