fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Rooswijkweg 220

€ 350,-

Velsen-noord

Per maand

TE HUUR
Je bent op zoek naar een kantoorruimte. Je wilt je vestigen op een plek welke gunstig gelegen is ten opzichte van de ontsluitingswegen richting Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. En het liefste wil je er zó in kunnen trekken. Zoek dan niet verder!

Wij bieden vier kantoorruimtes aan, gelegen op de begane grond en eerste verdieping. De kantoren bevinden zich in het linker gedeelte van een bedrijfsobject. De kantoren op de begane grond hebben een oppervlakte van 25m² en de kantoren op de eerste verdieping hebben een oppervlakte van 30 m². De kantoren worden as is where is opgeleverd. Het huren van meerdere kantoren is natuurlijk mogelijk.

De toe- en afrit van de A22 is op zo'n drie autominuten afstand gelegen. Dat maakt dat het object een zeer goede bereikbaarheid heeft vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

INDELING
Op de begane grond bevinden zich de eigen entree en een door glas afgescheiden ruimte van ca. 50 m². Deze ruimte kan ingericht worden als één of twee kantoorkamers (van beide ca. 25 m²). Op de eerste verdieping bevinden zich twee kantoorruimtes (ca. 30m²) alsmede twee ruime toiletgroepen.

HUURPRIJS
Unit 1 - b.g. ca. 25 m² € 350,- per maand excl. BTW
Unit 2 - b.g. ca. 25 m² € 350,- per maand excl. BTW
Unit 3 - 1e verd. ca. 30 m² € 425,- per maand excl. BTW
Unit 4 - 1e verd. ca. 30 m² € 425,- per maand excl. BTW

SERVICEKOSTEN
Voorschot á €12,50 per m2 per jaar voor G/W/E.
Glasbewassing wordt doorberekend aan huurder.
Aandeel onderhoud buitenterrein wordt doorberekend aan huurder.

AANVAARDING
In overleg.

OPLEVERING
Casco, in overleg

HUURTERMIJN
In overleg.

KADASTER
Gemeente: Velsen
Sectie: B
Nummer: 4713

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen op ruim opgezet en verzorgd bedrijventerrein. Het object heeft een goede bereikbaarheid vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

PARKEREN
Parkeren kan gratis voor de deur.
Tevens zitten er bij dit object in totaal 3 eigen parkeerplaatsen inbegrepen.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Velsen-Noord, bestemming Bedrijven. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en BTW.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u a.u.b. contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Rooswijkweg 220 in Velsen-noord.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 350,- Per maand

Soort:
Kantoorruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2001
Kantoorruimte Oppervlakte:
110 m2
Units:
25

Geen map beschikbaar