fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breestraat 85

€ 495,-

Beverwijk

Per maand

Je bent een (startende) ondernemer en wilt graag een winkelruimte aan een winkelstraat met goede doorloop, maar tot nu toe zijn alle winkelruimtes te groot, boven je budget of hebben een te lange huurperiode. Je wilt het graag eens proberen of het winkelend publiek van de Breestraat klaar is voor jouw concept, maar door deze (knel)punten, heb je jouw plan nog steeds niet doorgezet.

Wij hebben nu de oplossing voor je! Wij mogen namelijk in dit multifunctionele pand kleine, behapbare winkelruimtes aanbieden: Een gezellige (openbare) winkelruimte waar je samen met andere collega's zes kleine ruimtes kunt huren! De metrage van de ruimtes en het tijdelijke karakter (huurperiode van max. 2 jaar), maken deze ruimtes perfect om jouw concept te toetsen om eventueel vervolgens de stap te wagen naar een grotere winkelruimte.

De winkelruimtes zijn op de begane grond gesitueerd en hebben een metrage van ca. 19 m² tot ca. 37 m². Je deelt gezamenlijk de ruime algemene entree, pantry en toilet.

De etage(s) zijn tevens beschikbaar. Deze worden als één (kantoor)ruimte verhuurd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

AANWEZIGE VOORZIENINGEN
- Pantry
- Toiletgroepen
- Systeemplafonds met armaturen
- Afgewerkte vloeren en wanden
- Warmte gordijn
- Luchtbehandeling
- Centrale verwarming

HUURPRIJS (per maand. Excl. BTW)
Ruimte 1 - ca. 22,5 m² - € 625,00
Ruimte 2 - ca. 20 m² - € 525,00
Ruimte 3 - ca. 24,5 m² - € 595,00
Ruimte 4 - ca. 19 m² - € 495,00
Ruimte 5 - ca. 21 m² - € 550,00
Ruimte 6 - ca. 37 m² - € 895,00

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

LOCATIE
Dit voormalige ABN AMRO bankfiliaal is gelegen in het midden van de centrale winkelstraat van Beverwijk, de Breestraat. Hier zijn vele soorten winkels gevestigd en in de directe omgeving zijn ook vele restaurants en cafés te vinden. Ook winkelcentrum Beverhof ligt aan de Breestraat. Het treinstation ligt op een paar honderd meter loopafstand en rondom het centrum zijn de woonwijken van Beverwijk gesitueerd.

PARKEREN
Nabij het gebouw bevinden zich drie ruime parkeerterreinen, Slangenwegje, Meerplein en Beverplein.

BEREIKBAARHEID
Per auto: de locatie is goed bereikbaar vanaf de A9. Er kan in de Breestraat beperkt openbaar worden geparkeerd. Direct achter het gebouw bevinden zich twee ruime parkeerterreinen, Slangenwegje en Beverplein.
Per OV: met het OV is Breestraat 81-85 uitstekend bereikbaar. Het NS station Beverwijk ligt op ca. 5 minuten loopafstand en direct achter het gebouw is een bushalte waar 2 buslijnen stoppen.

ENERGIELABEL
Energielabel C.

BESTEMMING
Centrum - 1

KADASTER
Gemeente Beverwijk secties A 164, A 4996 en A 4997.

OPLEVERING
Casco. In overleg.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg. Winkelruimtes max. 2 jaar.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

U kunt contact met ons opnemen op kantoor via 0251 - 21 21 02 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader!

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breestraat 85 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 495,- Per maand

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1979
Kantoorruimte Oppervlakte:
590 m2
Units:
590

Geen map beschikbaar