fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breestraat 28

€ 4.995,-

Beverwijk

Per maand

TE HUUR
Dit object, gelegen aan de Breestraat in Beverwijk, beslaat de nummers 28 en 30. In de huidige situatie gaat het om twee winkelruimtes, maar de eigenaar staat er voor open deze ruimtes samen te voegen tot één royale winkelruimte middels één of twee nog te realiseren sparingen.

Dit object is met zijn brede pui van ruim 13 meter, een moderne cortenstalen gevel en een ligging aan de zonkant van de Breestraat, uitermate geschikt voor een prachtig winkelconcept! Ook de hoek met de Zeestraat is volledig voorzien van glazen puien waardoor dit zorgt voor goede presentatiemogelijkheden en veel licht in de winkelruimte. De achteringang, gelegen aan de Koningsstraat, maakt dat bevoorrading gemakkelijk via deze zijde kan worden uitgevoerd!

We gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen en te vertellen welke mogelijkheden er zijn.

De recente renovatie van de Breestraat, de ligging nabij winkels van grote winkelketens van o.a. H&M, C&A en HEMA, de ruim voldoende parkeergelegenheid nabij het pand en het NS station op 350m zorgen voor een top locatie!

VOORZIENINGEN
- Toiletten
- Pantry's

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen aan de zonnige zijde van de Breestraat, dichtbij o.a. H&M, HEMA, Intersport en Douglas. Goed bereikbaar met auto en fiets en op steenworp afstand van het NS-station.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 4.995,- per maand exclusief BTW.

OPLEVERING
Casco, in overleg.

TOTAAL OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE
Ca. 363 m²

INDELING
Winkelruimte. Pantry, toilet en opslag achterin.

Energielabel:
Ruimte 28: Energielabel A
Ruimte 30: Energielabel C

AANVAARDING
In overleg.

KADASTER
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Nummer: 7324 (gedeeltelijk) + 1298, 4755 en 5735.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

BTW
De huur is BTW belast.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Wenst u meer informatie of wilt u een bezichtigingsafspraak maken? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0251-212102. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breestraat 28 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 4.995,- Per maand

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2006
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0

Geen map beschikbaar