fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Stuwadoorstraat 43

€ 1.950,-

Velsen-noord

Per maand

TE HUUR
Op kleinschalig bedrijvencomplex De Grote Hout, dichtbij Tata en de ontsluitingswegen A9 & A22 bieden wij deze hagelnieuwe bedrijfsunit aan. Hier kunt u werken én genieten van de vele voorzieningen die de eigenaar recent heeft aangebracht. Wat dacht u van LED verlichtingsarmaturen met sensoren? Of vloerverwarming op de verdieping? Tevens hoeft u uw gebruikte koffiekopjes niet zelf af te wassen, want de unit beschikt over een luxe pantry mét vaatwasser!

U betreedt dit object via een loopdeur uitkomend in de gang waar tevens het toilet is gesitueerd. Deze gang geeft toegang tot de bedrijfsruimte met een oppervlakte van ca. 100 m² welke is voorzien van een elektrische overheaddeur, elektrapunten en LED verlichtingsarmaturen met sensoren. Langs de wand vindt u de trap die toegang geeft tot de verdieping. Op de verdieping valt meteen op hoe licht en ruim deze ruimte is door de te openen ramen aan de voorzijde en het raam aan de achterzijde. Deze verdieping heeft een oppervlakte van tevens ca. 100 m², waarvan ca. 50 m² - het achterste gedeelte van deze verdieping -  is bestemd voor opslag, en ca. 50 m² - aan de voorzijde - bestemd is voor uw kantoor. Deze verdieping is tevens voorzien van elektrapunten en LED verlichtingsarmaturen met sensoren. Aanvullend heeft deze verdieping strak afgewerkte wanden, een luxe pantry met vaatwasser én vloerverwarming.

GROOTTE
Begane grond: ca. 100 m²
Verdieping: ca. 50 m² kantoor & ca. 50 m² opslag

LOCATIE
De Grote Hout ligt in Velsen-Noord nabij Beverwijk. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar op korte afstand van de op- en afrit van de rijksweg A9 & A22 Amsterdam/Alkmaar/Haarlem. Gezien de nabijheid van grote industrieën zoals Tata, CVG, Nuon en de haven van IJmuiden is de bedrijfsunit ook zeer geschikt als uitvalsbasis.

VOORZIENINGEN
Bedrijfsunit:
- Aparte toegangsdeur
- Toilet
- Elektrische overheaddeur (ca. 4 meter breed en 3 meter hoog)
- Verhard terrein
- Betonvloer
- Elektrapunten
- Verlichtingsarmaturen met sensor

Kantoor met opslag:
- Systeemplafond met LED verlichtingsarmaturen met sensoren
- Luxe pantry met vaatwasser
- Te openen ramen
- Elektrapunten
- Vloerverwarming

PARKEREN
De unit beschikt over twee eigen, niet overdekte parkeerplaatsen.

HUURPRIJS
Vanaf € 1.950,- p/maand te vermeerderen met BTW.

OPLEVERING
Casco, in overleg.

AANVAARDING
In overleg. Per direct beschikbaar.

HUURTERMIJN
In overleg.

KADASTER
Gemeente: Velsen
Sectie: B
Nummer: 5444 A3

BIJKOMENDE KOSTEN
Service kosten € 165,50 per maand
Bijdrage zonepanelen € 66,50 per maand

BESTEMMING
Bestemmingsplan Velsen-Noord, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen. Hierbij dient te worden opgemerkt dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

ENERGIELABEL
Van het aangeboden object is thans nog geen energielabel beschikbaar.

HUURBETALING
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
Toestemming van en goedkeuring door eigenaar.

COURTAGE
Als huurder bent u Teer Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd, daar Teer Bedrijfsmakelaars optreedt voor de verhurende partij.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100) met dien verstande dat het in artikel 18.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar “2006=100” voor het prijsindexcijfer wordt gewijzigd in “2015=100”.

Voor nadere informatie en om bij interesse een afspraak te maken voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Teer Bedrijfsmakelaars via telefoonnummer: 0251 - 212 102.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Stuwadoorstraat 43 in Velsen-noord.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 1.950,- Per maand

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2023
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0