fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Generaal Cronjestraat 111

€ 850.000,-

Haarlem

Kosten koper

WELKOM IN HET HART VAN HAARLEM!
Op zoek naar de perfecte (transformatie) locatie voor uw bloeiende onderneming? Zoek niet verder! Dit winkelpand met bovenwoning aan de befaamde Generaal Cronjéstraat in Haarlem biedt een unieke kans voor zowel beleggers en ontwikkelaars als ambitieuze traiteurs, dienstverleners, schoenen- en kledingzaken. Deze levendige buurt trekt een divers publiek aan.

Het object biedt, naast een ruime winkelfunctie van ca. 169 m², een comfortabele bovenwoning van ca. 126 m² (verdeeld over twee verdiepingen) en heeft een kadastrale grootte van maar liefst 183 m². De begane grond is nu ingericht als winkelruimte (slagerij) met opslag en koelcellen. Op de eerste etage is de woonkamer met keuken, hal, toilet, bijkeuken en ruim dakterras gesitueerd. Op de tweede etage vind u maar liefst vier slaapkamers (waarvan één met toegang tot het balkon) en badkamer.

BELEGGINGSMOGELIJKHEDEN
Naast de mogelijkheid om uw eigen bedrijf te vestigen, biedt dit pand ook kansen voor beleggers. De kadastrale grootte biedt o.a. diverse mogelijkheden voor interessante transformaties van het object. (Uiteraard onder voorbehoud wenselijkheid en vergunningen van de gemeente)

LOCATIE
De Generaal Cronjéstraat staat bekend om zijn bruisende sfeer en gevarieerde winkelaanbod. Het is een levendige straat met een mix van lokale boetiekjes, bekende ketens en gezellige eetgelegenheden. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de nabijheid van parkeergelegenheid is dit object een aantrekkelijke bestemming voor klanten uit de wijde omgeving.

Wilt u deel uitmaken van de bruisende Generaal Cronjéstraat in Haarlem? Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtig in te plannen.

OPPERVLAKTE
Kadastrale grootte 183 m²
Commerciële ruimte ca. 169 m²
Woonruimte ca. 126 m²
Dakterras en balkon totaal ca. 42 m²

ENERGIELABEL
Het energielabel van de winkelruimte is A+.
Het energielabel van de woonruimte is F.

OPLEVERING
As is where is.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is op loopafstand gelegen van het NS-Station. Tevens is het goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als per auto.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (betaald) als tevens de Cronjé parkeergarage op loopafstand.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Indischebuurt Zuid en Transvaalbuurt - Enkelbestemming Gemengd -2.
Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Schoten
Sectie: B
Perceel: 9873

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerendgoed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Voor nadere informatie en/of het inplannen van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0251-212102. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Generaal Cronjestraat 111 in Haarlem.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 850.000,- Kosten koper

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0