fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Spoorsingel 91

Beverwijk

Prijs op aanvraag

TE HUUR
Op het veel bezochte bedrijventerrein Marlo staat dit bedrijfspand van ca. 30 m2 te huur. Het bedrijventerrein is goed te bereiken en ligt centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Deze unit is zeer geschikt voor opslag, productie, of combinaties hiervan.

VOORZIENINGEN:
De representatieve opbouw van deze unit heeft een inpandige hoogte van 4 meter en beschikt over één handbediende overheaddeur (ca. 3.5m hoog x 2.40m breed). In de unit zitten aansluitingen voor gas, elektra, water en kabel.
De afgewerkte betonvloer heeft een draagvermogen van ca. 750 kg per m2 en de binnenwanden zijn opgetrokken uit kalkzandsteen. Het dak bestaat uit gasbeton dakplaten en is voorzien van goede thermische isolatie.

LOCATIE:
Het Marlo-Center is een veel bezocht bedrijventerrein in Beverwijk. Het is ca 25.000 m² groot en er zijn verschillende (grote) winkelketens te vinden: o.a. Praxis, Blokker, Action, Kwantum en DekaMarkt.

VLOERBELASTING:
ca. 750 kg/m2

PARKEREN:
Parkeren kan voor de deur, tevens zijn er op mandelig terrein voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

BEREIKBAARHEID: 
Zowel de A9 (3,2 km) als A22 (2,9 km) zijn gemakkelijk te bereiken. Het NS station ligt op 2,1 km. afstand en de dichtstbijzijnde bushalte bevind zich op 400 meter.

HUURPRIJS
€ 350,- per maand. Excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 125,- per maand. Excl. BTW.

ENERGIELABEL
Dit object beschikt niet over een energielabel.

BOUWJAAR:
Het geheel is gebouwd in 1999.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Wijk aan Zee en Duin
Sectie: D
Perceel: 1175

BESTEMMING:
Het perceel heeft als bestemming "Gemengd". Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

OPLEVERING
Casco, in overleg.

AANVAARDING:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUUROVEREENKOMST:
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Spoorsingel 91 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
Prijs op aanvraag
Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Onder optie
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1999
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0