fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breedstraat 29

€ 2.900,-

Purmerend

Per maand

TE HUUR
Gelegen in een drukke winkelstraat, komt deze ruime winkelruimte van ca. 170 m2 wegens verhuizing beschikbaar. De locatie is ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een prominente plek om hun bedrijf te vestigen.

De ruimte beschikt over grote etalages en een ruime entree, waardoor uw bedrijf goed zichtbaar is voor voorbijgangers. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, wat het voor klanten makkelijk maakt om uw winkel te bezoeken.

Het interieur van de winkelruimte is volledig aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. Of u nu een kledingwinkel, schoenenwinkel, elektronicazaak of ander soort winkel wilt openen, de ruimte biedt volop mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en ontdek hoe deze winkelruimte kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf!

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen in een drukke winkelstraat. Op 2 minuten loopafstand van het dichtbij zijnde busstation en 450 meter van het tramplein.

PARKEREN
In het centrum bevinden zich diverse parkeergarages en grote parkeerplaatsen, waaronder de parkeerplaats Kanaalkade op 350 meter en Nieuwstraat op 400 meter afstand.

KADASTER
Gemeente: Purmerend
Sectie: C
Nummers: 2024

BESTEMMING
Bestemming Centrum -1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Purmerend.

OPLEVERING
Casco, in overleg

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
€ 2.900,- per maand. Exclusief BTW.

BTW
De huur is BTW belast.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

ENERGIELABEL
Van dit object is nog geen energielabel beschikbaar.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u s.v.p. contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breedstraat 29 in Purmerend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 2.900,- Per maand

Soort:
Winkelruimte
Status:
Ingetrokken
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0