WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Castricummer Werf 16

€ 1.975.000,-

Castricum

Kosten koper

TE KOOP
Villa op hoog niveau met multifunctionele bedrijfsruimtes!

Dit object is een 'once-in-a-lifetime opportunity'. Zo uniek en bijzonder dat het nergens anders te vinden is. De huidige eigenaar heeft het object eigenhandig vakkundig gebouwd. Zijn passie voor oude bouwmaterialen zijn door het hele object terug te vinden en is op passende wijze geïntrigeerd in het gehele pand.

Het fantastische authentiek hekwerk leidt tot het buitenterrein. Hier zijn meerdere toegangen tot de bedrijfshal(len) en de riante voordeur tot de bovengelegen bedrijfswoning.

Bedrijfsruimte
De linkerzijde van de bedrijfsruimte beschikt over twee overheaddeuren met hierachter prachtige antieke Franse deuren, een zandstenen schouw voorzien van een gashaard en een toilet met berging. Deze ruimte leent zich bijvoorbeeld perfect als showroom, (opname- of foto)studio of yogastudio. Dit gedeelte beschikt over een natuurstenen vloer voorzien van vloerverwarming. De 'Sissi-trap' naar de bedrijfsruimte op de eerste etage is een ware eye-catcher. De bedrijfsruimte op de eerste etage is tevens voorzien van overheaddeur en heeft toegang tot de bedrijfswoning.

De rechterzijde van de bedrijfsruimte beschikt over drie overheaddeuren: één aan de voorzijde en twee aan de zijkant welke leiden tot de (overdekte) buitenruimte aan de gehele rechter- en achterkant van het object. Deze ruimte is nu als opslag- en werkplaats in gebruik.

In het midden van het object is een tussenverdieping voor opslag (en eventueel archief of kantoor) gesitueerd.

Op het dak van dit object zijn maar liefst 64 zonnepanelen geplaatst.

Bedrijfswoning
Deze is gelegen op de eerste verdieping. Eenmaal één stap binnengezet en u wordt betoverd door de schoonheid van het object. Iedere keer waant u zich in een andere ruimte: Een kasteel, kerk of oude boerderijwoning. Allen bevatten niet de woorden om het te beschrijven!

De ruime hal werkt als verbindende ruimte tussen de living met woonkeuken, slaapkamers en badkamer. De living beschikt over een hout gestookte haard en serre en heeft een ongekend weids uitzicht over de polder van Castricum! De landelijke woonkeuken is voorzien van een massief eiken maatwerk keuken. Het biedt (tevens als bijna alle andere vertrekken) toegang tot het enorme terras. Deze is gelegen aan de gehele rechter- en achterkant van het object.

In totaal beschikt de woning over vier slaapkamers, twee badkamers en een riante kantoorruimte met zandstenen schouw met gashaard en een royale presentatieruimte. De woning is nagenoeg geheel voorzien van vloerverwarming. Dit alles maakt het wonen, werken en leven super comfortabel!

Spreekt de grandeur van de inrichting u aan? Dan is gehele of gedeeltelijke overname van de inventaris bespreekbaar.

Bent u benieuwd naar deze parel? Bel ons gerust voor meer informatie! Dan zullen wij u tijdens de rondleiding nog een verassing van het object laten zien!

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte ca. 771 m²
Woonruimte ca. 321 m²
Dakterras en gebouwgebonden buitenruimte ca. 377 m²*

*De genoemde metrages zijn indicatief.

ENERGIELABEL
De bedrijfswoning beschikt over energielabel A.

OPLEVERING
In huidige staat. As is where is.

DE BIJZONDERHEDEN
- Wonen én werken op hoog niveau;
- Met liefde opgebouwd met gebruik van hoogwaardige, oude bouwmaterialen;
- Beschikt over maar liefst 64 zonnepanelen;
- Telt 6 overheaddeuren;
- Ongekend weids uitzicht over de historische uitlopers van het Oer-IJ.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein 'De Castricummerwerf'. Nabij NS station Castricum en uitvalswegen én op 5 minuten loopafstand van het duingebied.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Castricum - Enkelbestemming Bedrijventerrein
Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Castricum
Sectie: B
Perceel: 10994

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerendgoed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Voor nadere informatie en/of het inplannen van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0251-212102. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Castricummer Werf 16 in Castricum.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 1.975.000,- Kosten koper

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
1995
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0