WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Burgemeester Mooijstraat 6

Castricum

Prijs op aanvraag

TE KOOP
Bent u op zoek naar een winkel- en/of kantoorruimte op een top locatie in Castricum? Dan is dit object uw uitgelezen kans!

Het object betreft een ruimte van ca. 271 m² en beschikt over een gevelbreedte van ruim 11 meter. Momenteel is het ingericht als winkelruimte met magazijn, toilet en pantry.

De locatie is super, namelijk op een A1 locatie aan een winkelstraat in het centrum van Castricum. Nabij een gezellig horeca plein, winkelhart 'Bakkerspleintje' en op korte loopafstand van het NS station.

Het object is te aanvaarden in huidige staat (as is - where is).

ENERGIELABEL
Dit object beschikt over energielabel B.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen in het centrum van Castricum. Een prachtig winkelgebied op korte afstand van het NS station en nabij duinen en strand.

OPPERVLAKTE
Winkel- en/of kantoorruimte: ± 271 m²

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (blauwe zone).

BESTEMMING
Bestemmingsplan Castricum Centrum
Enkelbestemming Centrum-1

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Castricum
Sectie: B
Perceel: 11081 A1

OPLEVERING
In huidige staat.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerendgoed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

OUDERDOMSCLAUSULE
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Neemt u svp contact op met ons kantoor 0251 - 21 21 02 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Burgemeester Mooijstraat 6 in Castricum.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:
Prijs op aanvraag
Soort:
Winkelruimte
Status:
Onder optie
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
1970
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0