fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Burgemeester Mooijstraat 35

€ 480.000,-

Castricum

Kosten koper

TE KOOP
Winkelruimte met bovenwoning met eigen opgang, gunstig gelegen op A1 locatie in het centrum van Castricum en op korte loopafstand van het NS station.

INDELING
Winkelruimte op de begane grond (ca. 100 m2, pui 7 meter) met pantry, toilet en opslagruimte/kantoor. Te bevoorraden via achterliggend terrein.
Woonruimte (ca. 66 m2) op de eerst verdieping met eigen opgang, dakterras en garage. Ruime lichtinval in woonkamer, aparte keuken, badkamer, toilet, slaapkamer en berging/kantoor.

Het object is te aanvaarden in huidige staat (as is - where is) en bevindt zich in verhuurde staat.
Meer informatie beschikbaar op aanvraag.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen in het centrum van Castricum. Een prachtig woon-/winkelgebied op korte afstand van het NS station en nabij duinen en strand.

OPPERVLAKTE
Winkelruimte: ± 100 m²
Bovenwoning: ± 66 m²
Perceel: ± 192 m²

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Castricum Centrum
Enkelbestemming Centrum-1

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Castricum
Sectie: B
Perceel: 3187

OPLEVERING
In huidige staat.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerendgoed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

OUDERDOMSCLAUSULE
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

ASBESTCLAUSULE
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Neemt u svp contact op met ons kantoor 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Burgemeester Mooijstraat 35 in Castricum.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 480.000,- Kosten koper

Soort:
Belegging
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0