fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kagerweg 37

€ 2.000,-

Beverwijk

Per maand

TE HUUR
Op bedrijventerrein Kagerweg bieden wij deze bedrijfs-/kantoor ruimte (ca. 150 m2) met hoekligging aan. Het object beschikt over drie verdiepingen. De begane grond heeft een overheaddeur met een afmeting van ca 3.50 m. x ca 3.00 m. Op de eerste en tweede verdieping zijn kantoorruimte en/of showroom gesitueerd. De eerste en tweede verdieping beschikken over een pantry, de tweede verdieping biedt toegang tot het dakterras. 

De unit is voorzien van vloerverwarming; welke werkt op een warmtepomp systeem. In de zomer biedt deze installatie ook een koelfunctie, waarvoor ook in de dakvloer slangen zijn opgenomen. De kozijnen en deuren zijn voorzien van HR++ isolatieglas.

Bedrijventerrein Kagerweg is goed bereikbaar middels eigen- of openbaar vervoer en is nabij De Bazaar.

INDELING:
Begane grond voorzien van meterkast, pantry en bedrijfsruimte met overhead deur en toilet, eerste verdieping bedrijf-/ kantoor ruimte voorzien van vloerverwarming, tweede verdieping bedrijf-/ kantoor ruimte voorzien van vloerverwarming, pantry en toegang tot het dakterras.

METRAGE:
- ca 50 m² bedrijfsruimte op BG
- ca 50 m² bedrijfs-/kantoorruimte eerste verdieping
- ca 50 m² bedrijfs-/kantoorruimte tweede verdieping
- ca 40 m² dakterras.

VLOERBELASTING:
Begane grond: ca. 1.000 kg/m2
Verdiepingen: ca. 250 kg/m2

VOORZIENINGEN:
Glad afgewerkte betonvloer op de begane grond. Vrije hoogte begane grond 3,40 meter, verdieping 2,70 meter. Vloerverwarming via centrale warmtepomp. Keuken bevindt zich zowel op de begane grond als op de tweede verdieping
Voorzien van alarm.

PARKEREN:
Bij de unit hoort 2 vaste parkeerplaatsen, bij de ingang van het complex is parkeerruimte voor bezoekers.
Het terrein is tijdens kantooruren toegankelijk, daarbuiten is het afgesloten en kan men zich middels een telefoonservice toegang verschaffen (alleen met voor-aangemeld telefoonnummer).
Op mandelig terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

BEREIKBAARHEID: 
Dankzij de verbinding van de N46 is zowel de A9 (1,7 km) als A22 (7,9 km) gemakkelijk te bereiken. Op 500 meter afstand is de dichtstbijzijnde bushalte te bereiken. 

HUURPRIJS
€ 2000,- per maand.

ENERGIELABEL
A+.

BOUWJAAR:
Het geheel is gebouwd in 2007 en het gehele complex is voorzien van warmtepompen, die de warmte middels vloerverwarming afgeven, er zijn dus geen radiatoren.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Perceel: 11532

BESTEMMING:
Het perceel heeft als bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

OPLEVERING
In huidige staat.

AANVAARDING:
In overleg.

HUURBETALING:
Per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUUROVEREENKOMST:
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kagerweg 37 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 2.000,- Per maand

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2007
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0