WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breestraat 26

€ 465.000,-

Beverwijk

Kosten koper

VERKOOP BIJ GESLOTEN INSCHRIJVING
De koop van dit object geschied bij gesloten inschrijving. Uw bod kunt u tot uiterlijk vrijdag 10 maart 10:00 uur in een gesloten enveloppe deponeren bij Notaris Janssen & van Commenée Notarissen, kantoorhoudend aan het Burgemeester Nielenplein 2, 1961 NV te Heemskerk.

TE KOOP
Potentievol object waar wonen én werken gecombineerd kunnen worden.

Aan de zonnige kant van de Breestraat staat dit object dat een liefdevolle touch kan gebruiken. Wanneer u door de verouderde staat heen kijkt, ziet u een bedrijfsobject met potentie. De winkel gelegen aan de voorzijde van het pand, geeft toegang tot de ruime bedrijfsruimte. In totaal bedraagt de oppervlakte van de bedrijfsruimte met winkel ca. 197 m2, wat een legio aan bedrijfsactiviteiten mogelijk maakt! Daarbij beschikt de bedrijfsruimte aan de achterzijde over een overheaddeur uitkomend aan de Koningsstraat 19, waardoor bevoorrading vergemakkelijkt wordt.

Via een eigen voordeur in de portiek, of via de deur in de winkel betreedt u een trap die toegang geeft tot de bovenwoning, welke is verdeeld over twee verdiepingen. Deze bovenwoning beslaat ca. 132 m2. Opvallend zijn de prachtige glas in lood details in zowel de gevel als in de twee sets en-suitedeuren op de eerste verdieping. De bovenste verdieping heeft een ruime hoogte waar ook de constructiebalken zichtbaar zijn.

DE BIJZONDERHEDEN
- Wonen en werken op één adres;
- Authentieke glas in lood details;
- Diepe bedrijfsruimte met overheaddeur aan achterzijde;
- Ligging aan de zonzijde van de Breestraat.

GROOTTE
Kadastrale grootte: ca. 210 m2
Bedrijfsruimte met winkel: ca. 197 m2
Bovenwoning: ca. 132 m2

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de Breestraat, de centrale winkelstraat van Beverwijk. Nabij NS station Beverwijk en de af- en toerit van de A22.

PARKEREN
Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca zijn inbegrepen e.e.a. onder voorbehoud van toestemming en vergunning van de gemeente. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u om zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Perceel: 1347

OPLEVERING
In overleg, per direct, in huidige staat "as is - where is" en met niet-zelfbewoningsclausule.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerendgoed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

OVERDRACHT
De overdracht van dit object zal verplicht plaatsvinden bij Notaris Janssen & van Commenée Notarissen, kantoorhoudend aan het Burgemeester Nielenplein 2, 1961 NV te Heemskerk.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

OUDERDOMSCLAUSULE
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Voor nadere informatie en/of het inplannen van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0251-212102.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breestraat 26 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 465.000,- Kosten koper

Soort:
Winkelruimte
Status:
Onder bod
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
1938
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0