fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Trompet 1936

€ 950,-

Heemskerk

Per maand

TE HUUR
Bent u op zoek naar een instapklare kantoorruimte op een locatie met een hele goede bereikbaarheid? Dan heeft u de droomlocatie voor uw bedrijf gevonden! Een droom is het zeker, want het uitzicht over het Park Assumburg is uniek!

De kantoorruimte is van alle gemakken voorzien en gelegen op de tweede etage. U deelt het gezamenlijk entree (met alarmsysteem). Via de trap naar boven komt u bij de kantoorruimte van ca. 79 m². Hier vind u tevens uw eigen toilet. De lichtinval aan voor- en achterzijde zorgt voor een mooie lichte ruimte. Deze raampartijen zijn voorzien van screens aan de voorkant en automatische rolgordijnen aan de achterkant. De ruimte beschikt tevens over een aircosysteem (ook warme lucht) en pantry met vaatwasser en ruimte voor een eigen kleine koelkast.

Het uitzicht is niet alleen geweldig: de locatie ook! Namelijk in de directe nabijheid van de afslag aan de A-9. Het bedrijfsterrein 'De Trompet' is beveiligd door een hekwerk en elektrische poort en camerabeveiliging.

VOORZIENINGEN
- Pantry 
- Toilet
- Internet (tevens bekabeld)
- Alarmsysteem
- Airco
- Intercom (gezamenlijk met onderburen)
- Screens en automatische rolgordijnen

PARKEREN
1 eigen parkeerplaats voor de deur. Openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 950,- per maand excl. BTW

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
€ 150,- per maand excl. BTW

ENERGIELABEL
Van het aangeboden object is nog geen energielabel beschikbaar.

BEREIKBAARHEID:
A9: 3 autominuten

BESTEMMING
Bij de gemeente Heemskerk valt het perceel binnen het bestemmingsplan “De Trompet en Tolhek”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “Bedrijf”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.. 

KADASTER
Gemeente Heemskerk
Sectie F
Nummer 1015

OPLEVERING
In huidige staat

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Trompet 1936 in Heemskerk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 950,- Per maand

Soort:
Kantoorruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2007
Kantoorruimte Oppervlakte:
79 m2
Units:
79