WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Bakkummerstraat 43

€ 850,-

Castricum

Per maand

TE HUUR
Dit tot in de puntjes verzorgde object is op zoek naar een ondernemer welke een fantastische ligging nabij bossen, duin en strand én een representatieve uitstraling voor ogen heeft!

Deze prachtige ruimte van ca. 63m2 is zo te betrekken en ademt rust en licht. De ruimte beschikt over een ruimtelijke inloop / werkruimte voorzien van veel glas. Hierachter vind u een spreekkamer met pantry. Tevens beschikt dit pand over een apart toilet én is gelegen in het centrum van Bakkum. De ligging nabij de bossen, duinen en strand, de horeca gelegenheden van Bakkum én de winkels in Castricum maken dat dit object een fijne locatie heeft! Er is gelegenheid tot parkeren in de nabije omgeving en het NS station Castricum ligt op circa 1,2 km.

VOORZIENINGEN 
- Pantry
- Toiletruimte

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen aan de Bakkummerstraat in Bakkum. Goed bereikbaar met auto en fiets en op 1,2 km meter afstand van het NS-station Castricum.

PARKEREN
Parkeergelegenheid in de directe omgeving.

HUURPRIJS 
€ 850,- per maand exclusief BTW.

OPLEVERING
Casco, met evt. zaken ter overname i.o.m. huidige huurder.

TOTAAL OPPERVLAKTE
ca. 63 m2

INDELING
Entree, werkruimte, spreekkamer, toilet, pantry.

AANVAARDING
In overleg.

ENERGIELABEL 
Van het aangeboden object is nog geen energielabel beschikbaar.

KADASTER
Gemeente Castricum
Sectie B
Perceel 7261

BESTEMMING
Bestemmingsplan Bakkum, bestemming Detailhandel. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Castricum.

BTW
De huur is BTW belast. 

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
5 jaar, te verlengen met telkens 5 jaar.

BIJZONDERE BEPALING
Verhuurder mag besluiten om op enig moment voor eigen kosten en risico een tussenmeter te plaatsen of eigen aansluiting te realiseren t.b.v. het gehuurde, waarbij vervolgens g/w/l op basis van het daadwerkelijke verbruik in rekening gebracht zal worden. 

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u contact met ons op via 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Bakkummerstraat 43 in Castricum.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 850,- Per maand

Soort:
Kantoorruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1928
Kantoorruimte Oppervlakte:
63 m2
Units:
63