fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Leeghwaterweg 31

€ 2.085,-

Velsen-noord

Per maand

TE HUUR:
Zoekt u voor uw bedrijf een ruimte waar u plek heeft voor opslag of bedrijvigheid én met een goede bereikbaarheid? Zoek dan niet verder. Dit object aan de Leeghwaterweg 31 te Velsen-Noord heeft dit allemaal. De toe- en afrit van de A22 is op zo'n drie autominuten afstand gelegen. Dat maakt dat het object een zeer goede bereikbaarheid heeft vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

INDELING
U betreedt het pand via een loopdeur die uitkomt in een afgescheiden ruimte die ingericht kan worden als kantoor of ontvangstruimte. Via deze ruimte loopt u zo de bedrijfsruimte in met een vrije overspanning van ruim 12 meter en een overhead deur. In de bedrijfsruimte vind u ook een toilet en een vluchtweg. Het dak is voorzien van lichtstraten.

* Dit object kan niet gebruikt worden voor autohandel doeleinden.

HUURPRIJS:
€ 25.000,- per jaar excl. BTW (€ 2.085,- per maand excl. BTW)

SERVICEKOSTEN:
Voorschot á € 5 per m2 per jaar.

AANVAARDING:
In overleg.

HUURTERMIJN:
In overleg.

KADASTER:
Gemeente: Velsen
Sectie: C
Nummer: 1653

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Gelegen op bedrijven terrein De Pijp in Velsen-Noord. Het object heeft een goede bereikbaarheid vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

PARKEREN:
Op buitenterrein / parkeerplaats.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Velsen-Noord, bestemming Bedrijven. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en BTW.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u a.u.b. contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Leeghwaterweg 31 in Velsen-noord.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 2.085,- Per maand

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1973
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0