fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Oude Werf 15

€ 6.950,-

Heiloo

Per maand

TE HUUR
Je onderneming vraagt om meer ruimte. Ruimte voor het realiseren van een showroom, diverse kantoren, werkruimte of opslag. Verder staat er op je lijst van eisen een zeer gunstige ligging op een zicht locatie aan de A9 én parkeren op eigen terrein. Zoek niet verder, in dit object met een oppervlakte van circa 987 m² kan het allemaal!

Bij binnenkomst via de smaakvolle entree valt meteen de fijne lichtval op. Aan de linker en rechterkant van de entree zijn fijne open ruimtes gesitueerd welke op diverse wijzen ingericht kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een showroom of een moderne kantoortuin. Daglicht komt in deze ruimtes ruimschoots binnen doordat de buitenwanden voorzien zijn van tientallen, te openen ramen. Op de begane grond tref je tevens een tweetal aparte kantoorruimtes, een kantine, een toiletgroep, de trap naar de verdieping en de toegang tot de bedrijfsruimte aan.

De bedrijfsruimte van circa 281 m² is voorzien van een elektrische overheaddeur van 3,75 meter breed x 4,20 meter hoog. De verlichting in deze ruimte werkt op een sensor. Tevens bevind zich hier een tweede toiletgroep. Op de verdieping boven de bedrijfsruimte is er opslag gecreëerd.

Op de verdieping tref je een tweede pantry, een derde toiletgroep en een 3 tal kantoren met vergaderruimte aan. De kantoren zijn voorzien van systeemplafonds, ledverlichting, vloerbedekking en verwarming met in elk kantoor een eigen thermostaat.

Opvallend aan dit object is de hoge mate van afwerking. Het object is op de begane grond voorzien van prachtige vloeren, goede led verlichting, strakke wanden en bijzondere details. Het object is tevens voorzien van 40 zonnepanelen. Je klanten of personeel ontvangen doe je hier duidelijk op hoog niveau!

VOORZIENINGEN 
- 3x 63 A
- 40 zonnepanelen
- airco in de showroom
- vloerverwarming op de begane grond
- temperatuur zone regeling voor elk vertrek
- 3x toiletgroep
- 2x pantry
- elektrische overheaddeur van 3,75 meter breed x 4,20 meter hoog
- ledverlichting in elk vertrek

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen op een zicht locatie aan de A9 en op het moderne bedrijventerrein De Oude Werf te Heiloo, welke zich aan de oostzijde van Heiloo bevindt. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door de kleinschaligheid en de diversiteit aan bedrijven welke hier gevestigd zijn. Heiloo is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Alkmaar en Beverwijk.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

HUURPRIJS 
€ 6.950,- excl. BTW per maand (€ 83.400,- excl. BTW per jaar)

OPPERVLAKTES
Volgens meest recente meetrapportage:
Commerciële ruimte incl. kantoren begane grond: circa 494 m²
Commerciële ruimte incl. kantoren verdieping: circa 101 m²
Bedrijfsruimte begane grond: circa 281 m²
Opslag verdieping: circa 97 m²

ENERGIELABEL
A

AANVAARDING
In overleg.

KADASTER
Gemeente: Heiloo
Sectie: D
Nummer: 3543

BESTEMMING
Op het moment van aanmelden kent dit object de bestemming 'Bedrijf' binnen het vigerende bestemmingsplan 'Zuid-oost'. Binnen de huidige bestemming is het vestigen van 'detailhandel perifeer' en 'bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3' van de bijbehorende lijst van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Of uw bedrijfsactiviteit toegestaan zijn binnen dit bestemmingsplan behoord tot uw onderzoeksplicht. Voor verdere toelichting verwijzen wij u graag naar het hierboven genoemde bestemmingsplan of naar www.omgevingswet.overheid.nl.

OPLEVERING
In huidige staat. Verhuur geschiedt op casco basis.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door verhuurder;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u voor nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op via het telefoonnummer 0251-212102. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Oude Werf 15 in Heiloo.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 6.950,- Per maand

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1990
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0

Geen map beschikbaar