fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Parallelweg 124

€ 2.250,-

Beverwijk

Per maand

TE HUUR
Op zoek naar een fijne bedrijfsruimte met kantoor met een goede aansluiting op A22 en A9? Het object aan de Parallelweg 124 10 te Beverwijk voldoet aan deze eisen! In midi Center Beverwijk is deze bedrijfs-/kantoor hoekunit van ca 180 m2 per direct beschikbaar voor verhuur.

De begane grond is voorzien van een overheaddeur met hierachter een glazen pui: Ideaal voor een showroom en/of extra lichte kantoorruimte! Via de trap in de hal is de eerste etage te bereiken. Hier zijn twee kantoorruimtes, keuken en tweede toilet gesitueerd.

VOORZIENINGEN
Casco+ oplevering, inclusief:
- Overheaddeur
- Verwarming met radiatoren en HR-ketel
- Toiletten
- Pantry
- Twee parkeerplaatsen

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen nabij o.a. de Beverwijkse Bazaar. Door de ligging nabij de afrit van de A9 en A22 is het pand uitstekend te bereiken vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem. Ook met openbaar vervoer is de bereikbaarheid prima.

PARKEREN
Twee parkeerplaatsen.
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 2.250,- per maand excl. BTW.
Servicekosten in overleg.

OPLEVERING
In huidige staat.

TOTAAL OPPERVLAKTE
± 180 m² VVO

AANVAARDING
In overleg. Per direct beschikbaar.

KADASTER
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Nummer: 11259

BESTEMMING
Bestemmingsplan Haven De Pijp - Parallelweg, Gemeente Beverwijk: Enkelbestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

BTW
De huur is BTW belast.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u s.v.p. contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Parallelweg 124 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 2.250,- Per maand

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2003
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0