fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

van Coevenhovenstraat 5

€ 2.250,-

Heemskerk

Per maand

TE HUUR
Op zoek naar een winkelruimte (ca. 100 m2) op een A1-locatie in het centrum van Heemskerk? Dan is dit object uitermate geschikt!

De gehele frontbreedte (ca 5 mtr) is voorzien van een glazen (schuif)pui. Het huidige verkoopoppervlakte kan naar eigen wens vergroot worden. Aan de achterzijde is op dit moment de opslag gesitueerd. Bevoorrading kan middels de dubbele deur aan de achterzijde worden gerealiseerd.

Het object heeft een goede zicht locatie (Op een T-splitsing) en is onderdeel van de geliefde winkelstrip van Heemskerk. Deze winkelstrip heeft een zeer diverse invulling, waar zowel de dagelijkse boodschappen als gewinkeld kan worden. De diversiteit aan winkels, restaurants, terrassen en gratis parkeergelegenheid maken dat het centrum altijd gezellig druk is! Tevens trekt de grote weekmarkt iedere vrijdag vele bezoekers.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone) voor de deur. Zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

De ruimte is (in overleg) per direct beschikbaar.

PARKEREN
Voor de deur (blauwe zone)

HUURPRIJS
€ 2.250,- per maand

LIGGING:
Op een A1 locatie in het centrum Heemskerk. Goed te bereiken per openbaar- en eigen vervoer.

BESTEMMING
Winkelruimte. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente.

KADASTER
Gemeente Heemskerk
Sectie D
Nummer 9320

OPLEVERING
In overleg.

AANVAARDING
In overleg. Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor van Coevenhovenstraat 5 in Heemskerk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 2.250,- Per maand

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1967
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0