fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breelaan 7

€ 375.000,-

Bergen (nh)

Kosten koper

TE KOOP
Een fantastische kantoorruimte in hartje centrum Bergen! Een unieke kans, want deze locatie is zeer gewild.

Het object (ca. 160 m2 BVO) is gelegen op de eerste verdieping op een mooie hoek-locatie. Deze locatie zorgt ervoor dat het kantoor over veel lichtinval beschikt. De bijzondere vormgeving en de grote raampartijen bieden een creatieve en ruimtelijke beleving. Via de centrale entree is de ruimte per lift en trappenhuis te bereiken.

De oplevering is geheel casco, wat er voor zorgt dat u het pand geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Ter inspiratie zijn er een aantal sfeerimpressies en een mogelijke nieuwe indeling aan de informatie toegevoegd.

BEREIKBAARHEID:
Gunstig gelegen in het centrum van Bergen en is het zowel met openbaar vervoer als per auto goed bereikbaar.

PARKEREN:
Op het aangrenzende parkeerterrein.

BOUWJAAR:
1987

VERENIGING VAN EIGENAARS
Hert object maakt deel uit van vereniging van eigenaars, genaamd: VvE Centre Ville 1. ingeschreven in het handelsregister onder nummer 37160599.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Bergen Noord-Holland
Sectie: A
Perceel: 4943 A4

BESTEMMING:
Bestemmingsplan Bergen Centrum. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Bergen (BUCH).

OPLEVERING
De ruimte is geheel casco gestript.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breelaan 7 in Bergen (nh).

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 375.000,- Kosten koper

Soort:
Kantoorruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
1987
Kantoorruimte Oppervlakte:
160 m2
Units:
160