fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Staalstraat 10

€ 1.495.000,-

Velsen-noord

Kosten koper

TE KOOP
Op zoek naar een uniek bedrijfscomplex met veel mogelijkheden?

Dan is de Staalstraat 10 te Velsen-Noord een uitgelezen kans! Dit bedrijfs-/kantoorpand is gelegen op het Businesspark IJmond, op steenworp afstand van de hoofdpoort van TATA. 

Het betreft een U-vormige bebouwing met een besparing in het midden, zodat het binnenterrein via deze poort goed te bereiken is. Aan de achterzijde van de bedrijfshal is een overheaddeur gesitueerd. Doordat er aan de rechterzijde van het pand ook een doorgang naar het binnen-/ achter terrein ligt, is het laden- en lossen ideaal. Het gehele terrein is recent opnieuw bestraat. Hierbij is de infrastructuur voor aansluitpunten van water- en elektra alvast onder de nieuwe bestrating aangelegd. 

De zeer ruime bedrijfshal heeft een authentieke uitstraling met bijzondere industriële details. De prachtige raampartijen en staanders geven het pand een unieke beleving. De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van ca. 6.85m. Goed om te weten is dat de toegestane bouwhoogte van het bedrijfscomplex 20 meter is. Aan de linkerzijde van de bedrijfshal is nog extra opslag-/bedrijfsruimte/werkplaats te vinden. Op de eerste etage zijn diverse kantoorruimtes en toiletten gesitueerd. De gebouwen zijn geheel casco gestript en zijn eventueel gemakkelijk als afzonderlijke units in te richten/te gebruiken. 

De betonnen daken zorgen ervoor dat het object zich goed leent voor het plaatsen van zonnepanelen. Voor o.a. deze verduurzaming / energietransitie zijn diverse subsidies beschikbaar.

* Attentie: De gepubliceerde plattegrond is indicatief. Aanvullende gedetailleerde tekeningen zijn op aanvraag. Voor meer informatie staan wij u graag te woord! U kunt ons bereiken op bedrijven@teer.nl of 0251-212102.

PARKEREN:
Voldoende op eigen terrein.

BEREIKBAARHEID:
Gelegen op het Businesspark IJmond. Op 5 autominuten afstand van de toe- en afrit A22 (richting Haarlem en Alkmaar). Zowel Haarlem als Alkmaar zijn op 15 a 20 autominuten afstand gelegen.

BOUWJAAR:
1949

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Velsen
Sectie: B
Perceel: 4684, 4891 en 4893

BESTEMMING:
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Velsen-Noord, bestemming Bedrijven. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

OPLEVERING
In overleg. De gebouwen zijn geheel casco gestript.

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Staalstraat 10 in Velsen-noord.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 1.495.000,- Kosten koper

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
1949
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0