WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kagerweg 71

€ 289.500,-

Beverwijk

Kosten koper

TE KOOP
Unieke kans! Een bedrijfs-/kantoor ruimte (ca. 150 m2) met hoekligging op bedrijventerrein Kagerweg nabij De Bazaar. Het object beschikt over drie verdiepingen. De begane grond heeft een overheaddeur met een afmeting van ca 3.50 m. x ca 3.00 m en beschikt over een pantry. Op de eerste en tweede verdieping zijn kantoorruimte en/of showroom gesitueerd. De tweede verdieping beschikt over een pantry en biedt toegang tot het dakterras.

De unit is voorzien van vloerverwarming; welke werkt op een warmtepomp systeem. In de zomer biedt deze installatie ook een koelfunctie, waarvoor ook in de dakvloer slangen zijn opgenomen. De kozijnen en deuren zijn voorzien van HR++ isolatieglas.

Gelegen op bedrijventerrein Kagerweg. Goed bereikbaar middels eigen- of openbaar vervoer.

HUURGEGEVENS:
Momenteel wordt het object verhuurd.
Huurstroom: € 18.000,- per jaar

INDELING:
Begane grond voorzien van meterkast, pantry en bedrijfsruimte met overhead deur, eerste verdieping bedrijf-/ kantoor ruimte voorzien van vloerverwarming, tweede verdieping bedrijf-/ kantoor ruimte voorzien van vloerverwarming, pantry en toegang tot het dakterras.

METRAGE:
- ca 50 m² bedrijfsruimte op BG
- ca 50 m² bedrijfs-/kantoorruimte eerste verdieping
- ca 50 m² bedrijfs-/kantoorruimte tweede verdieping
- ca 40 m² dakterras.

VLOERBELASTING:
Begane grond: ca. 1.000 kg/m2
Verdiepingen: ca. 250 kg/m2

VOORZIENINGEN:
Glad afgewerkte betonvloer op de begane grond. Vrije hoogte begane grond 3,40 meter, verdieping 2,70 meter. Vloerverwarming via centrale warmtepomp. Keuken bevindt zich zowel op de begane grond als op de tweede verdieping
Voorzien van alarm.

PARKEREN:
Bij de unit hoort 2 vaste parkeerplaatsen, bij de ingang van het complex is parkeerruimte voor bezoekers.
Het terrein is tijdens kantooruren toegankelijk, daarbuiten is het afgesloten en kan men zich middels een telefoonservice toegang verschaffen (alleen met voor-aangemeld telefoonnummer).
Op mandelig terrein zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Dankzij de verbinding van de N46 is zowel de A9 (1,7 km) als A22 (7,9 km) gemakkelijk te bereiken. Op 500 meter afstand is de dichtstbijzijnde bushalte te bereiken.

SERVICEKOSTEN:
- De service kosten bedraagt €162,- per maand deze worden eens per zes maanden door de eigenaar aan de huurder doorberekend.

BOUWJAAR:
Het geheel is gebouwd in 2007 en het gehele complex is voorzien van warmtepompen, die de warmte middels vloerverwarming afgeven, er zijn dus geen radiatoren.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Beverwijk
Sectie: A
Perceel: 11524

BESTEMMING:
Het perceel heeft als bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

OPLEVERING
In overleg.

AANVAARDING
In overleg.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kagerweg 71 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 289.500,- Kosten koper

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
2007
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0