WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breestraat 101

€ 440,-

Beverwijk

Per maand

TE HUUR
Herenhuis, patriciërswoning, koopmanshuis en oude pastorie. Het zijn enkele benamingen voor het monumentaal pand op de hoek van de Breestraat en de Bloksteeg. De voormalige pastorie aan de Breestraat 101 in Beverwijk is volledig gerenoveerd. Dit 18-de eeuwse koopmanshuis bevat 15 kantoorvertrekken en prachtige algemene ruimtes. Allen afgewerkt met marmeren vloeren, monumentale ornamenten en museale schilderingen.

OBJECT
Het aan te bieden object betreft:
- ca. 32,75 m2 (BVO) kantoorruimte. Deze kamer ligt op de eerste etage en heeft uitzicht op de winkelstraat Breestraat.

Kantoorruimte: 32,75 m2 BVO
Algemene ruimte: 13,75 m2 BVO
Totaal: 46,0 m2 BVO

VOORZIENINGEN
- cv-installatie;
- pantry en toiletten

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in het hartje centrum van Beverwijk op de Breestraat. Een prachtig woon-/werkgebied naast het Begijnenhof met zowel het Marlo terrein op korte afstand. Tevens zijn er tal van winkels in de omgeving, zoals H&M, Douglas, Hema en verschillende lunchgelegenheden. Zeer goede bereikbaarheid door de gunstig ligging bij de op- en afritten van de A9 en A22 en de N203 (richting Zaandam). Het NS-station is op loopafstand bereikbaar met de bushalte ook naast de deur.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid (deels betaald) in de directe omgeving.

HUURPRIJS
- € 440,- per maand excl. BTW en servicekosten.

OPLEVERING
In huidige staat.

AANVAARDING
in overleg. Per 1 september 2021 beschikbaar.

KADASTER
Gemeente Beverwijk
Sectie A
Nummer 11728 (ged.)

BESTEMMING
Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening en kantoor wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breestraat 101 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 440,- Per maand

Soort:
Kantoorruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1750
Kantoorruimte Oppervlakte:
33 m2
Units:
33