WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Burgemeester Nielenplein 6

€ 185,-

Heemskerk

Per vierkante meters per jaar

TE HUUR Op zoek naar een prachtige winkelruimte op een A1-locatie in het centrum van Heemskerk? Dan is dit pand uitermate geschikt! Met een vloeroppervlakte van 250 m2, een toiletgroep, een pantry (inclusief meubel) en twee eigen parkeerplaatsen is dit pand van alle gemakken voorzien.

Daarbij krijgt u ook nog eens de leukste buren die u maar kunt wensen! De ruimte beschikt over een eigen ingang met entree aan de voorzijde van het pand en heeft een luxe opleveringsniveau: Topkoeling met ventilatie, C.V., kabelgoten, tapijt en verlichting. Het centrum van Heemskerk is zeer populair onder (winkelend) publiek uit de hele regio.

De diverse winkels, restaurants, terrassen en gratis parkeergelegenheid maken dat het centrum altijd gezellig druk is! Tevens trekt de grote weekmarkt iedere vrijdag vele bezoekers (deze is gelegen voor het pand).

De ruimte is (in overleg) per direct beschikbaar en heeft tevens een kantoorruimte functie.

GROOTTE 250 m2 VOORZIENINGEN - 3 spreekkamers (Eventuele mogelijkheid tot verwijderen) - Pantry - Toiletgroep - Topkoeling met ventilatie - Verlichting - Bekabeling en patchkast PARKEREN - 2 eigen parkeerplaatsen achter het pand - Voor de deur (blauwe zone) HUURPRIJS € 185,- per m2 per jaar excl.

BTW. (€ 46.250,- per jaar) SERVICEKOSTEN € 28,- per m2 per jaar excl.

BTW. (Incl.

Kosten/voorschot voor g/w/l/ ca.

€ 5500,- ex BTW op jaarbasis) LIGGING: Op een A1 locatie in het centrum Heemskerk.

Goed te bereiken per openbaar- en eigen vervoer.

BESTEMMING Winkelruimte of kantoor.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente.

KADASTER Gemeente Heemskerk Sectie D Nummer 8856 OPLEVERING In huidige staat AANVAARDING In overleg.

Per direct beschikbaar.

HUURBETALING Per maand bij vooruitbetaling. ZEKERHEIDSSTELLING Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW. HUURTERMIJN In overleg HUUROVEREENKOMST Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). BTW De huur is te vermeerderen met BTW.

Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen. VOORBEHOUD - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. VOORWAARDEN Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251 21 21 02

bog@teer.nl

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Burgemeester Nielenplein 6 in Heemskerk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 185,- Per vierkante meters per jaar

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per vierkante meters per jaar
Bouw
Bouwjaar:
Kantoorruimte Oppervlakte:
250 m2
Units:
0