WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Binnen Bantammerstraat 4

€ 650.000,-

Amsterdam

Kosten koper

TE KOOP Prachtig en uniek beleggingsobject! Dit pand betreft een Rijksmonument en straalt dit ook zeer zeker uit.

De winkel met bovenwoning is verhuurd.

Daarbij heeft het pand het potentieel om nog twee woningen op de tweede en derde etage te realiseren.  Het object is gelegen op eigen grond, in een knus straatje nabij de Nieuwmarkt in het centrum van Amsterdam, dus ook qua locatie is dit een zeer uniek beleggingsobject! (De plattegronden van de tweede en derde etage zijn impressie plattegronden) Object: Binnen Bantammerstraat 4 .

Ca.

55 m² winkelruimte op de B.G.

en het souterrain, bovengelegen woonruimte op 1e verdieping ca.

24m² , 2e verdieping ca.

24m² en 3e verdieping ca.

22m2; Let op!  Binnen Bantammerstraat 12 en 14 (verhuurde woning) zijn tevens te koop.

Deze woningen zijn voorzien van nieuwe fundering.  Locatie en bereikbaarheid Het object is gelegen in het centrum van Amsterdam aan de Binnen Bantammerstraat 4 op steenworp afstand van de Nieuwmarkt in centrum Amsterdam. Kadaster Gemeente: Amsterdam Sectie: G Nummers: 3994 Groot: 29 m2 Huurinkomsten per jaar: Deels verhuurd, winkel en eerste verdieping: circa €16.000, op jaarbasis Notaris Er is een projectnotaris van toepassing Oplevering In huidige staat As Is Where is.  Zekerheidsstelling De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom.

Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie. Ouderdomsclausule De onroerende zaken zijn van oudere bouwdatum.

Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak. Asbestclausule Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn.

Bij eventuele verwijdering van  asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen.

Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien. Niet zelf-bewoningsclausule  Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt.

In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3.

van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden.

Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden. Voorwaarden Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een bod.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper. Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie, de huidige huursituatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251 21 21 02

bog@teer.nl

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Binnen Bantammerstraat 4 in Amsterdam.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 650.000,- Kosten koper

Soort:
Belegging
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
1884
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0