WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breestraat 37

€ 195,-

Beverwijk

Per vierkante meters per jaar

TE HUUR Mooie winkelruimte (91 m2) met brede gevel op A1- locatie op de hoek van de Breestraat en Raadhuisstraat in Beverwijk! Deze fantastische ruimte is voorzien van glazen puien over de hele breedte en diepte van het pand.

Dit zorgt voor mooie presentatie mogelijkheden.

De recente renovatie van de Breestraat, de ligging nabij winkels van grote winkelketens van o.a.

H&M, C&A en HEMA, de ruim voldoende parkeergelegenheid achter het pand en het NS station op 350m zorgen voor een top locatie! VOORZIENINGEN - Pantry - Toilet LOCATIE EN BEREIKBAARHEID Gelegen op de Breestraat, dichtbij o.a.

H&M, HEMA, Intersport en WE Fashion.

Goed bereikbaar met auto, fiets en op steenworp afstand van het NS-station. PARKEREN Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving (achter het pand de grote parkeerplaats Meerplein). HUURPRIJS € 195,- per m2 per jaar exclusief BTW.

(€ 17.940,- per jaar) OPLEVERING In huidige staat.

TOTAAL OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE ± 91 m² INDELING Entree, winkelruimte.

Pantry en toilet achterin. AANVAARDING In overleg.

Per 7 juli 2021 beschikbaar. KADASTER Gemeente: Beverwijk Sectie: A Nummer: 9528 (gedeeltelijk) BESTEMMING Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk. BTW De huur is BTW belast.

HUURBETALING Per maand bij vooruitbetaling. HUURTERMIJN In overleg.

HUUROVEREENKOMST Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). ZEKERHEIDSSTELLING Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. VOORBEHOUD - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. VOORWAARDEN Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een bod.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u s.v.p.

contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251 21 21 02

bog@teer.nl

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breestraat 37 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 195,- Per vierkante meters per jaar

Soort:
Winkelruimte
Status:
Onder_optie
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per vierkante meters per jaar
Bouw
Bouwjaar:
1985
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0