WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breestraat 28

€ 2.600,-

Beverwijk

Per maand

TE HUUR Mooie, courante winkelruimte met een breed pui van ruim 7 meter.

De ruimte (197 m2) is voorzien van een toilet, pantry en aparte opslag.

Kortom; deze ruimte beschikt over alle mogelijkheden voor het optimaliseren van de presentatie van uw producten/diensten! De ruimte is momenteel ingericht als bloemenzaak, maar wordt hersteld en in vergelijkbare staat als de oude staat opgeleverd.

Zie hiervoor de foto van de oude staat.

Daarbij worden de voor- en achtergevel de komende periode gerenoveerd, waardoor het aanzicht nog meer uitstraling krijgt.

De recente renovatie van de Breestraat, de ligging nabij winkels van grote winkelketens van o.a.

H&M, C&A en HEMA, de ruim voldoende parkeergelegenheid nabij het pand en het NS station op 350m zorgen voor een top locatie! VOORZIENINGEN - Pantry - Toilet - Opslag LOCATIE EN BEREIKBAARHEID Gelegen aan de zonnige zijde van de Breestraat, dichtbij o.a.

H&M, HEMA, Intersport en WE Fashion.

Goed bereikbaar met auto en fiets en op steenworp afstand van het NS-station. PARKEREN Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. HUURPRIJS € 2.600,- per maand exclusief BTW.

OPLEVERING Binnenzijde: Wordt hersteld en in vergelijkbare staat als de oude staat opgeleverd.

(Zie foto) Gevels: Worden komende tijd gerenoveerd voor een betere uitstraling.

TOTAAL OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE ± 197 m² INDELING Winkelruimte.

Pantry, toilet en opslag achterin. AANVAARDING Januari 2022 of zoveel eerder.

KADASTER Gemeente: Beverwijk Sectie: A Nummer: 7324 (gedeeltelijk) BESTEMMING Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk. BTW De huur is BTW belast.

HUURBETALING Per maand bij vooruitbetaling. HUURTERMIJN In overleg.

HUUROVEREENKOMST Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). ZEKERHEIDSSTELLING Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. VOORBEHOUD - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. VOORWAARDEN Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een bod.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u s.v.p.

contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251 21 21 02

bog@teer.nl

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breestraat 28 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 2.600,- Per maand

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1965
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0