WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Zeeweg 5

€ 1.750,-

Ijmuiden

Per maand

BEDRIJFSRUIMTE/WERKPLAATS (+-660 m2) TE HUUR De werkplaats van deze voormalige garage in het centrum van IJmuiden is te huur! Aan de achterzijde van het pand bevind zich de werkplaats met toegang tot de kelder (165 m2) en pantry op de eerste etage.

(Aan de voorzijde is een showroom gesitueerd.

Deze ruimte is reeds verhuurd.) Doordat er in de toekomst herontwikkeling voor appartementen zal plaatsvinden, is de huurtermijn 1 jaar + 1 jaar verlenging. De tankstation aan de voorzijde van het pand is nog in gebruik. Deze ruimte is per direct beschikbaar. INDELING Begane grond: Werkplaats, aparte werkruimte, kelder Eerste etage: Pantry PARKEREN Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. HUURPRIJS € 1.750,- per maand SERVICEKOSTEN € - BEREIKBAARHEID: Goed.

Gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van IJmuiden. Op 2,5km afstand van de op- en afrit A22. Bushalte aan de overzijde van de straat. BESTEMMING Bestemmingsplan IJmuiden Centrum, bestemming Bedrijf.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen. KADASTER Gemeente: IJmuiden Sectie: M Nummer: 9430 OPLEVERING In huidige staat. AANVAARDING Direct.

In overleg. HUURBETALING Per maand bij vooruitbetaling. ZEKERHEIDSSTELLING Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW. HUURTERMIJN 1 jaar + 1 jaar verlenging HUUROVEREENKOMST Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). BTW De huur is te vermeerderen met BTW.

Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen. VOORBEHOUD - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. VOORWAARDEN Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251 21 21 02

bog@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Zeeweg 5 in Ijmuiden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 1.750,- Per maand

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Verhuurd
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0