WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breestraat 21

€ 495.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Te koop Lunchroom in Beverwijk Dit object, bestaande uit een succesvolle brasserie op de begane grond met royale (verhuurde) bovenwoning (circa 80 m²) wordt te koop aangeboden.

De vraagprijs van de goodwill en inventaris is € 99.000,- Bevoorrading kan geschieden via de Meerstraat/Brandsteeg. Indeling: Net afgewerkt restaurant met circa 40 couverts, met bar en dubbele toiletgroep.

Aan de achterzijde bevindt zich de volledig ingerichte keuken. Aan de voorzijde is een ruimt terras gerealiseerd.

Locatie en bereikbaarheid het pand is gelegen in het centrum van Beverwijk aan de Breestraat.

Een prachtig woon-/werkgebied naast het Begijnenhof met ook het Marlo terrein op korte afstand.

Er zijn tal van winkels in de omgeving, zoals H&M, Douglas en Hema. Oppervlakte Horecaruimte: ± 154 m² VVO. Bovenwoningen: ± 80 m² VVO. Perceel: ± 223 m². Parkeren Ruim voldoende parkeergelegenheid (deels betaald) in de directe omgeving.

Bestemming Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening en kantoor wordt toegestaan.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Oplevering In huidige staat. Model-overeenkomst Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidsstelling De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom.

Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie. Ouderdomsclausule De onroerende zaak is van oudere bouwdatum.

Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak. Asbestclausule Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen.

Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien. Voorwaarden Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een bod.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper. Koop van uitsluitend de onroerende zaak of uitsluitend de onderneming is bespreekbaar. De verkoop van dit object verzorgen wij collegiaal met Alberssales Horecamakelaars.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +
Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breestraat 21 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 495.000,- Kosten koper

Soort:
Horeca
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0

Geen map beschikbaar