WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Westerwerf 56

€ 795,-

Uitgeest

Per maand

TE HUUR Op het bedrijventerrein van Uitgeest is deze multifunctionele bedrijfs-/kantoorunit beschikbaar! Gelegen op een zicht locatie naast een doorgaande weg.

Deze hoekunit is in totaal 144 m2 VVO en geschikt voor vele doeleinden.

De bedrijfsunit (72 m2) is voorzien van een overheaddeur en toilet.

Op de eerste etage (72 m2) zijn twee kantoorkamers en een pantry gesitueerd. VOORZIENINGEN - Toilet - Pantry - Overheaddeur - Vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m2, verdieping 250 kg/m2 LOCATIE EN BEREIKBAARHEID De centrale ligging van het pand is ideaal: Naast de A9, waardoor Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zeer snel te bereiken zijn.

Tevens is er openbaar vervoer in de nabije omgeving.

PARKEREN Het pand beschikt over twee parkeerplaatsen voor de deur.

Daarnaast is er parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

HUURPRIJS € 795,- per maand excl.

BTW OPLEVERING In huidige staat. AANVAARDING In overleg.

Per direct beschikbaar. KADASTER Gemeente: Uitgeest Sectie: A Perceelnummer: 736 Grootte: 79 m2 BESTEMMING Bestemmingsplan Haven- en bedrijventerrein 2011, bestemming Bedrijf.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Uitgeest. HUURBETALING Per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSSTELLING Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW. HUURTERMIJN In overleg. HUUROVEREENKOMST Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). BTW De huur is te vermeerderen met BTW.

Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen. VOORBEHOUD - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. VOORWAARDEN Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u s.v.p.

contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 95

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Westerwerf 56 in Uitgeest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 795,- Per maand

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Verhuurd
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1998
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0