WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Molenwerf 36

€ 590,-

Uitgeest

Per maand

TE HUUR Goed verzorgde kantoorruimte (95 m2) op de eerste etage van de Molenwerf 36D te Uitgeest.

De kantoorruimte is voorzien van vloerverwarming, een nieuwe luxe pantry en separaat toilet en beschikt over twee parkeerplaatsen direct voor de unit.  De ligging van het object is optimaal: Op 2 autominuten afstand van de toe- en afrit van de A9.

Hierdoor is Alkmaar binnen 10 minuten, Haarlem binnen 15 minuten en Amsterdam binnen 20 minuten te bereiken.

Openbaar vervoer is in de directe nabijheid. GROOTTE Circa 95 m²  HUURPRIJS € 590,- per maand, te vermeerderen met BTW; VOORZIENINGEN - pantry (incl.

vaatwasser, koelkast en combi oven) - toilet PARKEREN Twee parkeerplaatsen direct voor het pand. BESTEMMING Bestemmingsplan Haven- en bedrijventerrein 2011, bestemming Bedrijf.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Uitgeest.  OPLEVERING In huidige staat. BTW De huur is te vermeerderen met BTW.

Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen. HUURBETALING Per maand bij vooruitbetaling. HUURTERMIJN In overleg. HUUROVEREENKOMST Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). ZEKERHEIDSSTELLING Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW. AANVAARDING In overleg.

Per direct beschikbaar. VOORBEHOUD - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. VOORWAARDEN Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251 21 21 02

bog@teer.nl

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Molenwerf 36 in Uitgeest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 590,- Per maand

Soort:
Kantoorruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2008
Kantoorruimte Oppervlakte:
95 m2
Units:
95