WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Trompet 2236

€ 1.700,-

Heemskerk

Per maand

BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR Op het goedverzorgde bedrijventerrein De Trompet bieden wij u deze multifunctionele bedrijfsunit aan.

De unit is in 2008 gebouwd en heeft een representatieve uitstraling.

De locatie is zeer goed bereikbaar: In de directe nabijheid van de afslag aan de A-9. Op de begane grond is de entree met toilet, kantoorruimte/showroom met aansluitend bedrijfshal te vinden.

Deze bedrijfshal heeft een hoogte van 6,6 meter.

Aan de achterzijde is er mogelijkheid tot laden en lossen door de overheaddeur (2,80 x 2,37 meter).

Boven deze overheaddeur is een groot kozijn geplaatst, waardoor de bedrijfsruimte veel daglichttoetreding heeft.

De vloerbelasting op de begane grond is 2.000 kg/m².

Via de vaste trap naar de eerste verdieping is een lichte overloop en kantoorruimte met pantry te vinden.

Deze kantoorruimte is voorzien van openslaande deuren naar de bedrijfsruimte.

De kantoorruimte is, evenals de showroom/kantoor op de begane grond, voorzien van een systeemplafond en afgewerkte wanden. De bedrijfsunit beschikt over airco, heeft een grote isolatiewaarde en is energiezuinig gebouwd met duurzame materialen.

Door het toepassen van deze materialen wordt de co² uitstoot met 40% verminderd, daarmee wordt ook bereikt dat er minder energie wordt verbruikt t.o.v.

een gelijkwaardig pand.

De wanden, vloeren, dak en glas zijn geïsoleerd.

Er wordt gestookt middels een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. (De stellingen in de bedrijfshal en laminaatvloer en tussenwand op de eerste etage worden ter overname aangeboden.) Het bedrijfsterrein is beveiligd door een hekwerk en elektrische poort en camerabeveiliging. Deze unit is per direct beschikbaar. VOORZIENINGEN - Pantry en toilet - Kantoorruimte en showroom (of tweede kantoorruimte) - Overheaddeur 2,80 x 3,37 meter - Vloerbelasting 2.000 kg/m2 - Airco PARKEREN Voor de deur HUURPRIJS € 1.700,- per maand excl.

BTW. SERVICEKOSTEN € 75,- per maand BEREIKBAARHEID: A9: 3 autominuten BESTEMMING Bestemming Bedrijventerreinen.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente.

KADASTER Gemeente Heemskerk Sectie F Nummer 1169 OPLEVERING In huidige staat. AANVAARDING Direct.

HUURBETALING Per maand bij vooruitbetaling. ZEKERHEIDSSTELLING Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW. HUURTERMIJN In overleg HUUROVEREENKOMST Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). BTW De huur is te vermeerderen met BTW.

Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen. VOORBEHOUD - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. VOORWAARDEN Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +
Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Trompet 2236 in Heemskerk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 1.700,- Per maand

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Verhuurd
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2008
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0

Geen map beschikbaar