WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breestraat 92

€ 150,-

Beverwijk

Per vierkante meters per jaar

TE HUUR Winkelunit met een totaaloppervlakte van ca.

467 m² op A1- locatie aan de Breestraat in Beverwijk.

Door de renovatie van de Breestraat en door de realisatie van een gezellig plein bij de Stationsvijver, biedt deze ruimte veel interessante mogelijkheden. Breestraat 92 te Beverwijk heeft op de begane grond een oppervlakte van ca.

300 m² en op de verdieping van ca.

167 m².

Locatie en bereikbaarheid Gelegen aan de zonkant van de Breestraat direct gelegen naast de Etos en de Jack en Jonges en dichtbij o.a.

H&M, HEMA, Intertoys, Intersport en WE Fashion.

Goed bereikbaar met auto, fiets en op steenworp afstand van het NS-station. Kadaster Gemeente: Beverwijk Sectie: A Nummer: 9099 A8 Bestemming Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk. Oppervlakte winkel Ca.

467 m² VVO Indeling van de winkel Entree en winkelruimte Parkeren Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. BTW De huur is BTW belast. Huurbetaling Per maand bij vooruitbetaling. Huurtermijn In overleg. Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. Huurprijsaanpassing Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Zekerheidsstelling Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Voorbehoud - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. Voorwaarden Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een bod.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +
Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breestraat 92 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 150,- Per vierkante meters per jaar

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per vierkante meters per jaar
Bouw
Bouwjaar:
1981
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0

Geen map beschikbaar